Seful blogosferei pentru o zi

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Pentru că zoso și-a luat concediu și m-a lăsat pe mine să mă ocup de trafic și restul lucrurilor. De ce? Uite, că datorită lui Ponta de data asta. Mizeriile politice aduc trafic. Acum am înțeles și de ce le exagerează unii (presa). Că aduc trafic. Partea bună e că eu nu prea scriu despre politică, deci îmi va reveni traficul la normal, adică vreo 2.000 pe zi. Teoretic, nici articolul respectiv nu a avut caracter politic, ci mai degrabă a fost o tragere de urechi pe deontologie profesională pentru social media managerul care se ocupă de pagina lui. Ponta poate nici nu știa de asta. Dar acum că a aflat, ar fi frumos să-și ceară scuze tot pe pagina lui de Facebook, tot cu un ad plătit. Da :)Trafic Ursan


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

14 comentarii la „Seful blogosferei pentru o zi”

 1. Tot e bine ca nu ti-a picat hostu.

  Cam tot o crestere de 5 ori a traficului am avut intr-o zi in care Zoso a mentionat in „Stirile zilei” un articol de-al meu si nici macar nu era de barfa politica :)

  Răspunde
 2. O mama ce explozie de trafic, i-ti dai seama daca era asa mereu sau macar la jumatate… cati bani castigai pe luna :))
  Off-topic daca imi dai voie: Am o tema wordpress free la mine pe blog gratis pentru blogari.

  Răspunde
  • Fiecare scrie despre ce vrea :) Politica aduce trafic de conjunctură acum pentru că e campanie electorală puternică și se dă la gioale, iar orice chestii explozivă prinde bine.

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend