Scannerul foto din Google Drive e cam slab

De mult voiam să scriu despre asta, însă azi n-am mai rezistat și am făcut-o. Deși sunt fan Google, trebuie să recunosc că au și multe servicii la care e mult loc de îmbunătățit. Unul dintre ele este opțiunea de scanare documente direct din aplicația Google Drive instalată pe un smartphone. Eu, spre exemplu, sunt adeptul unui număr restrâns de aplicații instalate în telefon. Nu îmi instalez rahaturi pe motivul ”când voi avea nevoie”. Nu îmi instalez aplicație specială pentru scanat pentru că o folosesc rar și de asta preferam să folosesc opțiunea din Google Drive. Din păcate azi am avut mai multe de scanat și m-a cam enervat faptul că trebuia să ajustez eu manual marginile la fiecare procedură. Ca să înțelegeți la ce mă refer.

Totul începe cam așa
Totul începe cam așa
Foaia de scanat arată cam așa
Foaia de scanat arată cam așa
În realitatea scanarea se face cam așa
În realitatea scanarea se face cam așa
Și trebuie să selectezi tu zonele
Și trebuie să selectezi tu zonele
Ca să cuprinzi toată suprafața
Ca să cuprinzi toată suprafața

Imaginează-ți că trebuie să faci chestia asta pentru 50-80 de pagini. Parcă nu-ți mai vine să zici ”Ce-i domle` atâta lucru să selectezi tu zona manual?!” Alte aplicații parcă aveau un autodetect de zonă mai bun, nu?

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Scannerul foto din Google Drive e cam slab”

  1. Trimite-le un review,poate in urmatorul update vor face ceva cu auto-detectul. sau macar sa ramana selectia facuta la fiecare poza,tot ar fi mai usor

    Răspunde
  2. Întrebare la care nu aştept (neapărat) un răspuns: un scanner clasic, format A4, se poate lega la un smartphone, pentru că tot pe USB se poate comunica ?! Mă gîndesc şi io aşa, că dacă tot se spune „smart” apăi să ştiu dacă pot să-l folosăsc şi la altceva decît la convorbiri, pentru că altfel trabuie spus corect – TELEFON !

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.