Redecorarea balconului sau a grădinii s-ar putea să îți facă plăcere primăvara asta

Redecorarea balconului sau a grădinii s-ar putea să-ți facă plăcere primăvara asta pentru că îți poate schimba starea de spirit și te poate ajuta să simți că mergi într-un loc nou chiar la tine acasă.

Primăvara este un sezon în care natura revine la viață, zilele devin mai lungi și mai călduroase, iar pofta de viață crește dacă ești înconjurat de ambientul potrivit.

Dacă locuiești la casă și ai curte, este un moment bun ca să te gândești să redecorezi grădina. Dacă locuiești la bloc, este un moment la fel de bun ca să redecorezi balconul.

Mobilierul de grădină e foarte important

Mobilierul de grădină e foarte important

Din proprie experiență, pentru că locuiesc la casă, îți spun că mobilierul de grădină este foarte important. Dacă abia te-ai mutat, sigur ești în căutare de așa ceva.

Dacă locuiești la casă de ceva timp, sigur în câțiva ani vei căuta idei de redecorare a grădinii. Fie că vei schimba masa cu una mai mare sau mai ușor de curățat sau că vei schimba scaunele cu ceva mai trainic și în același timp mai confortabil, vei simți nevoia de nou.

Da, nou. Cred că ăsta este cuvântul atunci când vorbim despre redecorarea grădinii. Nimeni nu întreabă niciodată ”Ce mai e vechi?”. Toată lumea simte nevoia de ”ceva nou”.

Eu anul ăsta plănuiesc să-mi cumpăr scaune noi pentru grădină, deoarece o bună parte din scaunele de grădină pe care le am au fost roase de câinii noștri și arată destul de neglijent.

O altă chestie pe care plănuiesc să o fac anul ăsta în redecorarea grădinii de la casă este să cumpăr mai multe seturi de lămpi solare pentru că vreau să economisesc energie electrică.

Redecorarea balconului

Redecorarea balconului

Indiferent de cât de mare sau de mic ai balconul, primăvara și vara acesta se poate dovedi locul în care petreci mai mult timp, mai ales când îți bei cafeaua de dimineață.

O redecorare a balconului poate include niște rafturi și niște ghivece noi pentru plante. Niște ghivece noi colorate corespunzător pot face minuni, la fel ca organizarea plantelor în locuință.

O măsuță de cafea alături de 2 scaune mici dar confortabile pot schimba atmosfera în balcon, iar niște pături călduroase și niște becuri tip felinar pot crea o senzație cozy în serile de vară.

Concluzie redecorare grădină și balcon

Concluzie redecorare grădină și balcon

Redecorarea grădinii sau a balconului nu trebuie să fie costisitoare și nici nu trebuie să te poarte pe un milion de site-uri și magazine de mobilier diferite pentru a te decide.

Eu îți recomand să intri pe Favi și să te apuci de căutat acolo. Vei găsi într-un mod centralizat destul de multe opțiuni de mobilier și decorațiuni de la mai multe magazine online.

Spor la decorat și redecorat!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.