Recomandati-mi va rog o solutie online serioasa de preluare si minim management al leadurilor

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

În cazul de față nu aș avea nevoie de un CRM în adevăratul sens al cuvântului. Trebuie să implementez pentru cineva o soluție de preluare și minim management al leadurilor. O soluție cu plată, bineînțeles. Mai exact, ar trebui să poată fi definit un contact form simplu (ușor de pus pe un site), eventual cu posibilitate de adăugare câmpuri custom, gen o segmentare pe județe sau câmpuri adiționale pentru simple statistici de contact. Apoi, soluția ar trebui să notifice o adresă de email în funcție de triggerul pe care îl stabilesc eu. Ulterior, omul vizat de contact intră pe leadul respectiv și acolo selectează o anumită serie de statusuri sau completează ceva la notițe despre client. Mai departe nu trebuie urmărire. E suficient doar un minimum de raportări pe interacțiunea cu leadurile, gen rate de conversie în funcție de statusurile stabilite în prealabil. Probabil ar fi super fain ca să se lege și cu softul de email marketing, în cazul de față GetResponse (dar nu e obligatoriu). Sunt multe soluții, așa că orice idee e de bun augur. Mai departe studiez eu. Mulțumesc.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend