spuneam că vreau să mai slăbesc. De asemenea, vreau să ducem o viață mai sănătoasă în familie. Chestii de început de an :). M-am uitat pe eMAG la ofertele de aparate de gătit cu aburi și eu m-aș opri la acesta. Totuși e un review acolo în care omul spune că manualul de instrucțiuni lasă de dorit. De asemenea, se mai zice despre aparatele de gătit cu abur că dau mâncării un gust fad. Voi care aveți așa ceva, ce puteți să-mi spuneți? Mulțumesc!


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  9 replies to "Recomandați-mi un aparat de gătit cu aburi"

  • cotos

   Eu folosesc un model de la Philips. L-am cumparat acum 2 ani cand s-a nascut pitica mea. L-am folosit in special pentru ea, dar cu timpul ne-am obisnuit si noi. Personal cred ca merita sa investesti intr-un astfel de aparat. Dar eu as alege un brand mai sonor.

  • TheVlad

   //profitshare.ro/l/2345472
   Am folosit aparatul ăsta mai bine de 8 ani, încă merge. N-am mai mâncat prăjit ce când îl am decât la restaurant. Ți-l recomand cu încredere. Este printre cele mai ușor de curățat (trust me, its important, realy important)
   Mâncarea la steamer are gust foarte bun. Nu se compară cu mâncarea fiartă. Se compară cu mâncarea saute dar mai sănătoasă. Poți găti orice la steamer.
   Nu prea ai ce să greșești când pui mâncarea la steamer. Fiecare tip de aliment are durata specifică de gătire. Pui apă, dai drumul la timer, aștepți să facă *ding* și mâncarea e gata.
   Mâncarea congelată (brocoli, păstăi, carne etc) o bagi direct așa. Pui 5 minute în plus la timer.
   Feel free to ask me stuffs.

   • Gabriel Ursan

    Merci mult Vlad!

   • Gabriel Ursan

    Cred că pe ăsta îl iau.

   • Gabriel Ursan

    Tocmai l-am comandat ;)

   • TheVlad

    Excelent choice :D
    Primul lucru care l-am gatit la el a fost un pui intreg. :D Fundul la fiecare cos e detasabil(Cred ca poti cu putin efort sa bagi si un curcan mai mic… :D). Cand am vazut dupa 30 sau 45 de minute (nu mai stiu exact cat au trecut 8 ani :D) ca era gatit perfect tot, ca toata carnea, mai ales cea de langa os, avea un gust foarte bun am zis ca e cea mai buna investitie in bucatarie.
    Acum toate legumele si carnea pentru salata boeuf le fac numai la steamer.

  • Postolachi Dumitru

   Philips folosim de 3 ani și mâncarea e mult mai gustoasă raportată la metodele clasice de preparare (fierbere, prăjire fără ulei, coacere) dar ai grijă să nu folosești și apa care rămâne după deși unii ar spune că e OK.

Comentează la acest articol