Recomandați-mi un aparat de gătit cu aburi

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


spuneam că vreau să mai slăbesc. De asemenea, vreau să ducem o viață mai sănătoasă în familie. Chestii de început de an :). M-am uitat pe eMAG la ofertele de aparate de gătit cu aburi și eu m-aș opri la acesta. Totuși e un review acolo în care omul spune că manualul de instrucțiuni lasă de dorit. De asemenea, se mai zice despre aparatele de gătit cu abur că dau mâncării un gust fad. Voi care aveți așa ceva, ce puteți să-mi spuneți? Mulțumesc!


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

9 comentarii la „Recomandați-mi un aparat de gătit cu aburi”

 1. Eu folosesc un model de la Philips. L-am cumparat acum 2 ani cand s-a nascut pitica mea. L-am folosit in special pentru ea, dar cu timpul ne-am obisnuit si noi. Personal cred ca merita sa investesti intr-un astfel de aparat. Dar eu as alege un brand mai sonor.

  Răspunde
 2. http://m.emag.ro/steamer-tefal-ultra-compact-metal-painted-vc100630/pd/EK0JMBBBM/
  Am folosit aparatul ăsta mai bine de 8 ani, încă merge. N-am mai mâncat prăjit ce când îl am decât la restaurant. Ți-l recomand cu încredere. Este printre cele mai ușor de curățat (trust me, its important, realy important)
  Mâncarea la steamer are gust foarte bun. Nu se compară cu mâncarea fiartă. Se compară cu mâncarea saute dar mai sănătoasă. Poți găti orice la steamer.
  Nu prea ai ce să greșești când pui mâncarea la steamer. Fiecare tip de aliment are durata specifică de gătire. Pui apă, dai drumul la timer, aștepți să facă *ding* și mâncarea e gata.
  Mâncarea congelată (brocoli, păstăi, carne etc) o bagi direct așa. Pui 5 minute în plus la timer.
  Feel free to ask me stuffs.

  Răspunde
 3. Philips folosim de 3 ani și mâncarea e mult mai gustoasă raportată la metodele clasice de preparare (fierbere, prăjire fără ulei, coacere) dar ai grijă să nu folosești și apa care rămâne după deși unii ar spune că e OK.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend