Recomandați-mi un aparat de gătit cu aburi

spuneam că vreau să mai slăbesc. De asemenea, vreau să ducem o viață mai sănătoasă în familie. Chestii de început de an :). M-am uitat pe eMAG la ofertele de aparate de gătit cu aburi și eu m-aș opri la acesta. Totuși e un review acolo în care omul spune că manualul de instrucțiuni lasă de dorit. De asemenea, se mai zice despre aparatele de gătit cu abur că dau mâncării un gust fad. Voi care aveți așa ceva, ce puteți să-mi spuneți? Mulțumesc!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

 • cotos

  Reply Reply 03/01/2016

  Eu folosesc un model de la Philips. L-am cumparat acum 2 ani cand s-a nascut pitica mea. L-am folosit in special pentru ea, dar cu timpul ne-am obisnuit si noi. Personal cred ca merita sa investesti intr-un astfel de aparat. Dar eu as alege un brand mai sonor.

 • TheVlad

  Reply Reply 03/01/2016

  http://m.emag.ro/steamer-tefal-ultra-compact-metal-painted-vc100630/pd/EK0JMBBBM/
  Am folosit aparatul ăsta mai bine de 8 ani, încă merge. N-am mai mâncat prăjit ce când îl am decât la restaurant. Ți-l recomand cu încredere. Este printre cele mai ușor de curățat (trust me, its important, realy important)
  Mâncarea la steamer are gust foarte bun. Nu se compară cu mâncarea fiartă. Se compară cu mâncarea saute dar mai sănătoasă. Poți găti orice la steamer.
  Nu prea ai ce să greșești când pui mâncarea la steamer. Fiecare tip de aliment are durata specifică de gătire. Pui apă, dai drumul la timer, aștepți să facă *ding* și mâncarea e gata.
  Mâncarea congelată (brocoli, păstăi, carne etc) o bagi direct așa. Pui 5 minute în plus la timer.
  Feel free to ask me stuffs.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/01/2016

   Merci mult Vlad!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/01/2016

   Cred că pe ăsta îl iau.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/01/2016

   Tocmai l-am comandat ;)

  • TheVlad

   Reply Reply 05/01/2016

   Excelent choice :D
   Primul lucru care l-am gatit la el a fost un pui intreg. :D Fundul la fiecare cos e detasabil(Cred ca poti cu putin efort sa bagi si un curcan mai mic… :D). Cand am vazut dupa 30 sau 45 de minute (nu mai stiu exact cat au trecut 8 ani :D) ca era gatit perfect tot, ca toata carnea, mai ales cea de langa os, avea un gust foarte bun am zis ca e cea mai buna investitie in bucatarie.
   Acum toate legumele si carnea pentru salata boeuf le fac numai la steamer.

 • Postolachi Dumitru

  Reply Reply 04/01/2016

  Philips folosim de 3 ani și mâncarea e mult mai gustoasă raportată la metodele clasice de preparare (fierbere, prăjire fără ulei, coacere) dar ai grijă să nu folosești și apa care rămâne după deși unii ar spune că e OK.

Leave A Response

* Denotes Required Field