Priză Gagnam Style

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Celebrul videoclip Gaganam Style al sud coreeanului Psi a atras mii de păreri în întreaga lume. Unele mai bune, altele mai puţin bune. Cert este că Psi a devenit foarte cunoscut datorită acestei piese şi mai ales datorită videoclipului acesteia care a depăşit 1 milion de vizualizări pe YouTube într-un timp record.

În cazul în care nu ştiţi încă videoclipul sau melodia Gagnam Style, deşi e puţin probabil dacă navigaţi des pe internet, îl puteţi urmări mai jos.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0?rel=0]

Pe lângă numeroase parodii şi remakeuri ale piesei, fenomenul Gagnam Style merge mai departe, iar unii artişti s-au apucat să deseneze tematic pe prize :). Iată ce-a ieşit.

Priza Gagnam Style

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Priză Gagnam Style”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend