Prestashop Cloud

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Prestashop a anunțat astăzi lansarea soluției de cloud hosting gratuit pentru magazine online. În același timp au făcut și un redesign la site. Practic, îți poți face acum un magazin online Prestashop găzduit de ei, așa cum îți poți face un blog pe WordPress.com. Este un pas foarte interesant pe care l-au făcut acum și urmează să vedem ce se va întâmpla în această direcție, deoarece forțează oarecum și alte platforme open source să aleagă această cale. Puteți să vă faceți un magazin Prestashop Cloud aici. Între timp mai studiez subiectul.Prestashop Cloud


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

5 comentarii la „Prestashop Cloud”

 1. Nu știu dacă e 100% GRATUIT! Din ce-am răsfoit eu pe acolo plătești un comision din vânzări, ceva în genul marketinkului afiliat.

  Oricum am citit în diagonală nu în detaliu!

  Răspunde
  • Free? For real?

   PrestaShop Cloud and PrestaShop Download are entirely free and ready to support your ecommerce activities. PrestaShop earns money through modules-specific features-you can add to your store using our marketplace, PrestaShop Addons (it’s like the Apple Store for iPhone or the Play Store for Android).

   Răspunde
 2. PrestaShop castiga doar din module. Il poti downloada si instala gratuit pe propriul server. Din pacate, e foarte limitat. Orice modul necesar, plata cu cardul de exemplu, e contra-cost. Cei ce au Softaculous in CPanel vor gasi si PrestaShop. Preturile la module sunt extrem de mari.

  Răspunde
 3. Chiar m-ai facut curios, am facut si eu un magazin de proba, sa vedem despre ce este vorba. Inainte, foloseam si eu PrestaShop, dar pe serverul meu, nu gazduit la ei. Daca acum faci si este gazduit de ei, clar, este ok.. ca scapi de plata hostingului. In ciuda faptului, ca eu am firma de hosting.. si-mi pot tine tot ce vreau. Ironia sortii :)

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.