Orange a lansat abonamentul Tigru: multe minute naționale

Orange a lansat abonamentul Tigru în portofoliul lor de abonamente ca răspuns la nevoia clienților de comunicare în alte rețele naționale. Astfel, au apărut 4 tipuri de abonamente noi: Tigru 8, Tigru 11, Tigru 16 și Tigru 30. Toate aceste patru abonamente noi din portofoliul Orange oferă abundență de minute naționale, SMS-uri naționale, internet și spațiu în cloud. Prin abonamentul Tigru, Orange pare să atace zonele în care domină principalii lor concurenți, oferind resurse de comunicare în orice rețea.

Tigru 8 oferă 300 de minute naționale și internaționale pe fix, 300 de SMS-uri naționale, 50 MB pentru internet mobil și 2 GB spațiu de stocare în Orange Cloud. Pe același sistem, la Tigru 11 resursele de comunicare cresc la 450 de minute naționale și internaționale pe fix, 450 SMS-uri naționale, 150 MB pentru internet mobil și 2 GB de spațiu în cloud. Dacă nu sunt suficiente aceste resurse de comunicare, clienții pot opta pentru abonamentul Tigru 16, abonament ce oferă 750 de minute naționale și internaționale pe fix, 750 de SMS-uri naționale, 400 MB de internet și 2 GB de spațiu în Orange Cloud.

Pentru cei care au nevoie de comunicare nelimitată, a apărut în sfârșit un abonament de genul acesta și în portofoliul de abonamente Orange.

Este vorba despre abonamentul Tigru 30, care pentru 30 de euro oferă minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională.

Noțiunea de minute naționale nelimitate în orice rețea națională se aplică la fel ca și la abonamentele Tigru menționate mai sus, adică respectivele minute naționale pot fi folosite și internațional pe fix, lucru care pare destul de interesant. În plus, la abonamentul Tigru 30, clientul primește și acces nelimitat la muzică prin serviciul Deezer, 500 MB de internet + 500 MB internet bonus (total 1 GB) și 5 GB de spațiu în Orange Cloud. Mai multe detalii despre abonamentele Orange Tigru puteți afla de pe pagina principală Orange România. Acest tip de abonament este deja disponibil în magazinele Orange și magazinele partenere Orange precum EuroGsm.

3 comentarii la „Orange a lansat abonamentul Tigru: multe minute naționale”

 1. Tgiru, Delgfin, Pantera si in curand Fluture si mai stiu eu ce. Indiferent de tipul de abonament, de furnizor, sunt furt pe fata. Pe operatori nu ii intereseaza de client.

  Răspunde
 2. Scuze de spam, te anunt ca am mai deschis doua bloguri care n-au legatura cu advertorialele.
  Daca iti face placere sa ma citesti te astept pe blogurile mele, macar din curiozitate. Si daca vrei sa ma adaugi la BlogRoll, anunta-ma sa te adaug si eu pe ele.
  http://literestacojii.com este un blog literar.
  http://adolescentisenzationali.wordpress.com este un blog special pentru tineri, in care dezbat toate problemele lor.
  Te invit cu drag pe ele.
  Iti multumesc, te pup!

  Răspunde
  • Ce e cu mesajul ăsta Alina? Știu blogurile tale deja și știu și ce subiecte tratează. Dacă nu comentez asta nu înseamnă că nu te urmăresc uneori :). La blogroll adaug mereu din proprie inițiativă ;)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.