Ochelarii Google au ajuns și în România la prietenul Dan Dragomir. Ceea e și mai interesant este că primul joc pentru Google Glass este realizat de către români. Mai exact, românii de la AMA, care sunt deja cotați drept top developers la Google. Cinste lor. Prima impresie a lui Dan Dragomir despre ochelarii Google este una wow! El spune că Google Glass reprezintă cu adevărat o inovație tehnologică, mult peste conceptul de smartwach și tind să îi dau dreptate, mai ales în vremurile astea în care nu ne mai mulțumim cu puțin. Prețurile Google Glass nu mai sunt la fel de inaccesibile ca atunci când s-a menționat prima dată despre ochelarii Google, acestea situându-se în jurul valorii de 500 de dolari conform zvonurilor. În momentul de față cică există doar 3 Google Glass (cu aproximație) în Europa, ochelarii Google aflându-se încă în versiunea de testare. Adică, ochelarii Google au ajuns și în România doar pentru a fi testați și promovați. Deși nu sunt un blogger la fel de mare ca Dan Dragomir, recunosc că mi-ar plăcea ca ochelarii Google să ajungă și la mine în teste. Slabe șanse, dar cine știe :)? Mai multe despre experiența lui Dan Dragomir cu Google Glass puteți citi aici. De asemenea, joi dimineață (mâine, dacă citiți articolul azi sau azi, dacă citiți articolul pe 12 septembrie) îl veți vedea pe Dan Dragomir la 08:30 pe Pro TV la emisiunea iLike IT, alături de George Buhnici. Eu am scris aici (și vă recomand să citiți) de ce Google Glass nu va avea succesul așteptat și îmi mențin părerile, însă asta nu mă oprește să nu spun că e un gadget extrem de interesant. Voi ce părere aveți de ochelarii Google?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  9 replies to "Ochelarii Google au ajuns și în România"

  • Alexandru Ionut

   Până nu văd, nu cred :)). Sincer, aș fi încântat să-i testez puțin pentru a vedea ce și cum, dar nu m-ar încânta să-mi cumpăr…

  • laurentiu

   Eu prima data am vazut Google Glass la niste straini pe Youtube acum 2-3 saptamani sa zic asa. Prima data era la unul de la techtomorrow care a folosit ochelarii ca sa filmeze un unboxing la un calculator si al 2lea era de la un tip (nu mai stiu cum il cheama) i-a prezentat si a aratat functiile lui. Atunci avea cam 7 functii/intrebuintari ca sa zic asa.

  • bucurblog

   Multumesc dar eu zic pas, pretul ma lasa rece.

  • Petre Dalea

   Ca orice noutate si ochelarii de la Google starnesc mult interes.
   Ppoate ii aduce Dan Dragomir Vineri la Hunedoara ca sa am ocazia sa-i vad mai de aproape …

  • Pato Basil

   nu-mi vine sa cred! Vreau si eu macar sa-i vad :D daca tii trimit…nu vreau sa-i ating, doar sa-i vad live :D

   • Gabriel Ursan

    Momentan cică au plecat din România și s-au dus către Franța. Când vor avea o pereche nouă mă vor anunța.

    • Pato Basil

     of, chiar imi doream sa vad ceva SF :D, pentru mine momentan asta reprezinta :)

     • Gabriel Ursan

      Dacă ajung la mine cu siguranță voi anunța și ne vom găsi ca să îi vezi.

Comentează la acest articol