Oamenii de succes fac lucruri pe care ratații nu vor sau nu au chef să le facă

Deja există foarte multe dovezi științifice că nu te naști magnific și că talentul este doar brânză bună în burduf de câine dacă nu este susținut de muncă intensă, disciplină, consecvență și tărie de caracter.

Succesul este disponibil oricui care este dispus să învețe, să muncească și să continue cu disciplină și consecvență să îmbunătățească ce și-a propus. Și să facă asta fără a se opri, oricât e nevoie.

Pentru că în esență, indiferent ce înseamnă succesul pentru tine, vei avea acces la el doar făcând lucruri pe care ratații nu vor să le facă. Asta este singura diferență, în esență, dintre un om de succes și o victimă.

Ratații nu vor să citească, nu vor să facă sport, nu vor să învețe ceva nou, nu vor să încerce ceva nou, nu sunt dispuși să-și schimbe opiniile, nu vor să-și asume riscuri, nu vor să-și stabilească obiective clare și multe altele.

Oricine poate fi un om de succes dacă își stabilește în primul rând foarte clar ce înseamnă succesul pentru el. Succesul tău nu e și succesul meu. Și invers. Succesul e ceva unic pentru fiecare. Consecvența câștigă.

4 comentarii la „Oamenii de succes fac lucruri pe care ratații nu vor sau nu au chef să le facă”

  1. E bun articolul acesta. Trebuia exsitns poate la câteva corespondente cu realitatea…gen exemple concrete negative și exemple pozitive. În rest felicitări. E unul dintre articolele tale care îmi plac.

    Răspunde
    • Mulțumesc, Iulian! Putea fi mult de scris în acest articol, așa este. Însă am decis ca să îl las mai generic pentru a fi citit până la capăt de mai multe persoane.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.