O poveste de succes

N-am să fac un articol super lung în care am să aştern verzi şi uscate care să dea bine ochiului care citeşte. Am să trec direct la subiect. GSMRo şi tot ce înseamnă el este o poveste de succes pentru mine. O poveste care abia începe din câte văd.

Pe 12 februarie 2011 am început să scriu cu pasiune maximă pe blogul GSMRo.ro împreună cu câţiva prieteni care mă asigurau de tot suportul lor pe care l-am şi avut până la un moment dat. Apoi, fără să-mi dau prea bine seama, am constat cu bucurie că aveam alături foarte mulţi oameni care citeau blogul, iar unii dintre ei s-au oferit să şi scrie. Şi au făcut-o bine. În acest moment nici nu mai am pretenţia că mă ocup de blog pentru că Ioan Suhov, un tânăr extraordinar de deştept şi ambiţios din Tulcea conduce blogul GSMRo.ro chiar mai bine decât aş putea să o fac eu în acest moment.

Cât m-am ocupat direct şi activ de GSMRo.ro am cunoscut oameni extraordinari. Mai ales în mediul online. Oameni pe care aş fi dispus să-i sprijin necondiţionat indiferent ce mi-ar cere, atâta vreme cât îmi stă în putere. Nu am să încep să-i enumăr pentru că sunt atât de mulţi încât risc să omit pe cineva şi în loc să par recunoscător să atrag păreri de rău. Oamenii care m-au sprijinit pe tot parcursul dezvoltării GSMRo.ro se ştiu foarte bine. Toţi sunt oameni înfloritori şi serioşi care fac bine ceea ce fac şi ştiu bine ceea ce fac.

GSMRo, o poveste de succes

Luna aceasta pe data de 6 am lansat magazinul online GSMRo care poate fi regăsit la GSMRoShop.ro, sub aceeaşi siglă. Parcă a trecut o veşnicie de când l-am lansat. Dacă în primele ore de la lansare transpiram de emoţie aşteptând prima comandă, acum mă uit cu bucurie la Robert, Marian, Gabi şi Dana cum aleargă pe coridoare atunci când au o sesiune mare de comenzi pe care trebuie să o onoreze. Şi nu a trecut nici măcar o lună. Oamenii au încredere în brandul GSMRo şi se pare că le-am împlinit aşteptările având în vedere că avem deja suficient de mulţi clienţi care s-au întros în magazinul nostru online şi au cumpărat din nou.

Recunosc că mai avem mult de lucrat până să ajungem să angajăm un întreg call center pentru a face faţă solicitărilor, însă pot să vă asigur că ne gândim constant la dezvoltarea şi îmbunătăţirea magazinului. După cum o vorbă mare zice „Retail is detail!„, deja planificăm o investiţie majoră în platforma GSMRoShop.ro începând cu anul viitor. Până atunci oferim cele mai mici costuri de transport din piaţă (strict pe segmentul telefonie mobilă), suport live foarte prompt, preţuri ultra competitive şi multe altele (nu e un articol în care să laud avantajele competitive GSMRoShop.ro, aşa că mă opresc aici).

Chiar dacă nu a trecut nici măcar o lună de la lansarea magazinului online GSMRoShop.ro, deja consider brandul GSMRo o poveste de succes. Vom trăi şi vom vedea, iar Gabriel Ursan nu se schimbă. Doar devine mult mai aglomerat şi mai „rar” pe blog ;).

2 comentarii la „O poveste de succes”

  1. Felicitari, oricum pe mine unul m-ai surprins teribil cand am aflat vestea :D
    Este intradevar o ascensiune fulminanta si sper sa ramana pe o linie ascendenta ca intr-un an de zile sa se bata pentru primul loc in nisa… asa cum a facut blogul.

    Ma bucur ca ai avut in minte mai mult decat blogging! Mi-ai dat de gandit mult de tot cu aceasta miscare…in antreprenoriat online.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.