O bere între oameni de online miercuri, în Galați?

De ce miercuri? Eu vineri plec în concediu. Și dacă vineri plec în concediu, joi nu beau :). Dar nu trebuie să stați după mine. Sau dacă vreți să vin și eu, și miercuri e prea din scurt, facem găseala asta după 15 februarie. Ideea e că e început de an și sunt convins că sunt oameni din Galați care vor să ne găsim la o bere organizat. Adi e deja unul. George sigur vine fie că vrea sau nu, pentru că are multe să ne zică :). Vlad sigur vrea să repete experiența. Bogdan a dat de gustul bloggingului de un an. Ion și-a făcut blog. Fii ca Ion. Plus mulți oameni care nu au neapărat un blog, dar care m-au întrebat mai multe în privat despre online. Mă gândesc să ne strângem în Daily ca data trecută. Pe la 18:00. Ce spuneți?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

17 comentarii la „O bere între oameni de online miercuri, în Galați?”

  1. Salutare tuturor! Rămâne pe miercuri la ora 18:00, la Daily Pub. Avem o masă rezervată de 15 locuri. Vom ocupa locurile pe principiul cine ajunge la timp are loc pe scaun, cine nu, ne străduim să-i facem loc pe scaun :)

    Răspunde
  2. Shit, când stăteam în Galați eram mereu în delegații, acum ca nu mai am așa multe delagatii, nu mai stau în Galați :))

    Poate faceți un pelerinaj la SF Parascheva :))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.