O bere între oameni de online miercuri, în Galați?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


De ce miercuri? Eu vineri plec în concediu. Și dacă vineri plec în concediu, joi nu beau :). Dar nu trebuie să stați după mine. Sau dacă vreți să vin și eu, și miercuri e prea din scurt, facem găseala asta după 15 februarie. Ideea e că e început de an și sunt convins că sunt oameni din Galați care vor să ne găsim la o bere organizat. Adi e deja unul. George sigur vine fie că vrea sau nu, pentru că are multe să ne zică :). Vlad sigur vrea să repete experiența. Bogdan a dat de gustul bloggingului de un an. Ion și-a făcut blog. Fii ca Ion. Plus mulți oameni care nu au neapărat un blog, dar care m-au întrebat mai multe în privat despre online. Mă gândesc să ne strângem în Daily ca data trecută. Pe la 18:00. Ce spuneți?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

17 comentarii la „O bere între oameni de online miercuri, în Galați?”

  1. Shit, când stăteam în Galați eram mereu în delegații, acum ca nu mai am așa multe delagatii, nu mai stau în Galați :))

    Poate faceți un pelerinaj la SF Parascheva :))

    Răspunde
  2. Salutare tuturor! Rămâne pe miercuri la ora 18:00, la Daily Pub. Avem o masă rezervată de 15 locuri. Vom ocupa locurile pe principiul cine ajunge la timp are loc pe scaun, cine nu, ne străduim să-i facem loc pe scaun :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend