Nu renunța să visezi, chiar dacă situația pare fără ieșire pe moment

A renunța să visezi este echivalent cu sinuciderea. Bine, nu are același efect fizic, însă din punct de vedere psihic bate pe acolo. A visa înseamnă a avea speranță. Iar cât există viață, există speranță.

Te invit să vezi un videoclip de dezvoltare personală de pe vlogul meu în care am vorbit despre mine și despre visurile mele, despre oameni care au scăpat de morți crunte pentru că nu au renunțat să viseze și despre explicația științifică legată de vise și speranțe.

Apasă play la vlogul de mai jos de pe canalul meu de YouTube, lasă-mi un like la video pe YouTube dacă ți-a plăcut, un comentariu la video și nu în ultimul rând te rog să te abonezi la canalul meu de YouTube și să apeși clopoțelul dacă nu ai făcut-o încă. Mulțumesc!

Dacă nu se încarcă videoclipul de mai sus, apasă aici.

2 comentarii la „Nu renunța să visezi, chiar dacă situația pare fără ieșire pe moment”

  1. Ba ,Gabi, în ultimul timp mai arunc un ochi la tine pe blog. Adevărul e că e greu pe Online. Ai făcut salturi cuantice la nivel de stil de viață, de blog și totuși ai o rata de conversie legata de comentarii aproape de Zero. De ce nu se lipesc românașii sa comenteze la tine pe blog ?

    Răspunde
    • Salut! Am aproximativ 1000 de vizitatori pe zi și asta mă întrebam și eu cândva. Mai comentează lumea la articole mai vechi, de tipul evergreen (care apar bine în căutări pe Google). Apoi mai e și chestia că subiectele despre care scriu eu nu stârnesc neapărat bârfă sau emoție ca pe alte bloguri mult mai comentate. Eu nu scriu despre scandaluri, tragedii, politică, sănătate, religie, discriminare etc. Când mai scăpam câte un articol de genul ăsta în trecut imediat prindea tracțiune (uneori cu hate, alteori cu susținere), dar prindea. O altă chestie e că multă lume mă contactează în privat dacă un articol e de interes. Unii oameni nu vor să se expună public sau pur și simplu au senzația că în privat îi pot ajuta mai mult (uneori pot să răspund în privat, alteori nu). În acest moment mă concentrez mai mult pe canalul de YouTube unde am ca obiectiv comentarii la videouri direct acolo deoarece e mai avantajos pentru mine în raport cu algoritmul YouTube. Oricum, bună întrebarea ta. O să mă mai gândesc la subiect.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.