Noul spot Provident rupe stilu`

Recunosc că am râs la noul spot video de la Provident. Abordarea e interesantă. Ușor forțată, dar interesantă. Au avut drept scop să stârnească măcar un zâmbet și cred că în 9 din 10 cazuri au reușit. Priviți până la capăt. Dacă nu știți cu ce ocupă Provident, găsiți detalii aici.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Noul spot Provident rupe stilu`”

 1. Reclama asta e tipică reclamelor din ziua de azi, te amețește cu niște chestii, te aburește, și cînd ajungi la bani vezi de fapt că e super-exagerat de scump. Scump dom’le, scump… dincolo era mai ieftin… (tot o reclamă spune și asta !)
  E o reclamă ca orice reclamă, la care m-am uitat pînă la capăt doar pentru că a fost prezentată pe un blog serios, altfel nu mă uitam nice să mă picuri cu ceară. Și la final n-am zîmbit, ci am stat numai cu mausu pe stop ca să opresc reclama, dar am rezistat eroic pînă la capăt.
  Reclama este tipică vieții din ziua de azi, și profită de zăpăceala oamenilor de a le mai băga pe gît încă o chestie care să-i zăpăcească și mai tare. Reclamele sînt necesare ? Nu răspund, mi-ar lua mult prea mult timp. Reclamele sînt informative ? Hmmm… chiar vreți să vă răspund ?! Reclamele au rol educativ ? …idem. Respectul meu pentru reclame este un deget… nu, nu, nu acel deget (!!!) ci un deget pe telecomandă care să schimbe canalul, indiferent care alt canal, numai să nu fie cu reclame, și dacă se poate reflexul de apăsare pe buton să dureze o zecime de secundă…
  Și nu mă poci abține să nu trimet și ceva frumos, tot legat de reclame – “O zi obișnuită de lucru”:
  Te trezești, Nokia, Colgate, Nescafe, Hochland, Orbit
  Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia
  McDonalds, Coca-Cola, Orbit, Nokia, Nokia
  Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia. Renault
  Tuborg
  Tuborg
  Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg
  Nokia… Nokia…
  Durex
  Colgate
  Te culci.

  Răspunde
 2. Cam mare dobinda.La banci e mult mai iefin chiar daca vrei sa-ti pui dintii cu banii respectivi.(doar un exemplu)

  Răspunde
 3. La cămătari e mai mică dobânda. Eu de ex am un zâmbet pe față dacă îmi spune cineva că a luat bani de la ăștia… De fapt hai să nu mint… aș râde și cu partea dorsală de el.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.