Recunosc că am râs la noul spot video de la Provident. Abordarea e interesantă. Ușor forțată, dar interesantă. Au avut drept scop să stârnească măcar un zâmbet și cred că în 9 din 10 cazuri au reușit. Priviți până la capăt. Dacă nu știți cu ce ocupă Provident, găsiți detalii aici.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  9 replies to "Noul spot Provident rupe stilu`"

  • Gorby

   Deci se ocupa si de dinti pana la urma?

  • Soacra

   La cămătari e mai mică dobânda. Eu de ex am un zâmbet pe față dacă îmi spune cineva că a luat bani de la ăștia… De fapt hai să nu mint… aș râde și cu partea dorsală de el.

  • Lospa

   OMFG :). 1:50 – 1:56

  • Marian+Naziru

   Cam mare dobinda.La banci e mult mai iefin chiar daca vrei sa-ti pui dintii cu banii respectivi.(doar un exemplu)

  • Sorin

   Reclama asta e tipică reclamelor din ziua de azi, te amețește cu niște chestii, te aburește, și cînd ajungi la bani vezi de fapt că e super-exagerat de scump. Scump dom’le, scump… dincolo era mai ieftin… (tot o reclamă spune și asta !)
   E o reclamă ca orice reclamă, la care m-am uitat pînă la capăt doar pentru că a fost prezentată pe un blog serios, altfel nu mă uitam nice să mă picuri cu ceară. Și la final n-am zîmbit, ci am stat numai cu mausu pe stop ca să opresc reclama, dar am rezistat eroic pînă la capăt.
   Reclama este tipică vieții din ziua de azi, și profită de zăpăceala oamenilor de a le mai băga pe gît încă o chestie care să-i zăpăcească și mai tare. Reclamele sînt necesare ? Nu răspund, mi-ar lua mult prea mult timp. Reclamele sînt informative ? Hmmm… chiar vreți să vă răspund ?! Reclamele au rol educativ ? …idem. Respectul meu pentru reclame este un deget… nu, nu, nu acel deget (!!!) ci un deget pe telecomandă care să schimbe canalul, indiferent care alt canal, numai să nu fie cu reclame, și dacă se poate reflexul de apăsare pe buton să dureze o zecime de secundă…
   Și nu mă poci abține să nu trimet și ceva frumos, tot legat de reclame – „O zi obișnuită de lucru”:
   Te trezești, Nokia, Colgate, Nescafe, Hochland, Orbit
   Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia
   McDonalds, Coca-Cola, Orbit, Nokia, Nokia
   Compaq, Epson, Nokia, Nokia, Nokia. Renault
   Tuborg
   Tuborg
   Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg
   Nokia… Nokia…
   Durex
   Colgate
   Te culci.

  • mateius n vasile

   o reclama foarte slaba, cu mesaj confuz, aburitor cum a zis si sorin. realizarea e si ea slaba, ceea ce mi se pare a fi lipsa de respect fata de cel din public. argumentatia e aici http://literatura-ddl.blogspot.ro/2014/08/calitatea-reclamei-in-advertisingul.html

  • Iosif

   Cine rade la urma rade mai bine.
   Astia sunt „camatari” legalizati frate. Au niste dobanzi de te va face sa plangi pana la urma.

Comentează la acest articol