wifi tv

Mi-ar plăcea cu adevărat TV prin internet

Nu știu cum să spun, dar mi-ar plăcea și aș cumpăra o soluție de TV prin internet. Gen, bag ceva în TV, contectez la Wi-Fi și merge. Și are programe HD și neapărat JimJam :). Nu mă deranjează că dacă a căzut netul nu mai am TV. Să zicem că a căzut netul la provider pentru câteva minute. Am net mobil și tot o scot la capăt. Nu mai vreu fire. Pentru că firele și conexiunile de la fire se pot strica. Cei care au copii știu de ce fire și de ce JimJam. Există așa ceva?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Cosmin Razvan

  Reply Reply 11/05/2016

  Android TV box .. programele le vizionezi cu sopcast si un player … mai este si aplicatia cool tv … iar linkurile de sopcast le poti salva ca playlist in aplicatia TV Streams ca sa le poti accesa oricand … eu folosesc acasa si merge !! Mai sunt momente cand unele linkuri nu merg !!

 • Dan :)

  Reply Reply 11/05/2016

  TV Stick de la Orange

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 11/05/2016

   Pai se conectează direct sau am nevoie de smartphone sau tableta?

 • Alainada

  Reply Reply 16/05/2016

  Buna dimineața!
  De 4 zile nu net decât pe tel. Pc-ul este „mort”,insa tv -ul funcționează! Pot avea net pe televizor,vă rog ? Mulțumesc anticipat!:)

Leave A Response

* Denotes Required Field