Mergem mai departe în BlogWars 2013

Blogul GabrielUrsan.ro s-a clasat din nou pe locul 1 în clasamentul juraţilor, lucru care mă face din nou să mulţumesc şi să mă plec în faţa încrederii acordate de aceştia. Din păcate, juriul a clasat articolul meu din etapa 3 pe poziţia 6 din 9, clasamentul general poziţionându-mă pe locul 3 din 9. Aici se află toată detaliile clasamentului în urma etapei 3 BlogWars 2013.

Per total sunt mulţumit şi fericit că merg mai departe într-o competiţie în care orice e posibil. Articolele combatante sunt şi vor deveni atât de bune încât e greu să-ţi dai seama cine şi pe ce loc va merge mai departe sau cine va ieşi, chiar dacă a scris un articol foarte bun.

votul-mixy-etapa3

Cum vor vota juraţii? La ce se vor raporta ei când o vor face? Ce va alege juriul? Ce abordare au apreciat mai mult pentru tema curentă?

Sunt întrebări pe care şi le pun în egală măsură atât combatanţii cât şi juraţii, însă eu consider că cel mai important este să ne simţim bine în acest război, pentru că e singurul tip de război care poate fi asociat cu sentimente pozitive.

Revin cu un update la acest articol când se va publica tema pentru următoarea rundă. Update: scriem despre Asus Padfone 2!

Până atunci, despre mine pot spune că mai am multe de arătat şi de demonstrat în această competiţie. Important este să tot am ocazia. Despre competiţia în sine pot spune că e una dintre cele mai frumoase şi corecte competiţii între bloggeri. Bloggerii participă, bloggerii jurizează într-o mare măsură, interactivitatea între bloggeri este păstrată pe tot parcursul concursului, se scriu articole de calitate într-un număr suficient de mic încât să fie puse sub lupă, iar lista ar putea continua dacă veţi folosi câmpul de comentarii aflat la finalul acestui articol.

După etapa 3 din BlogWars 2013 au mai rămas alături de mine în luptă:

MoneyWatch.ro – tot un tată de fată, ca mine :). Munceşte mult la fiecare articol şi are genul ăla de creativitate fină pe care eu o apreciez.

Soacra.eu – un amic din blogosferă cu care m-am cunoscut foarte bine în ediţia BlogWars 2011 pe care a şi câştigat-o. Mi-a plăcut foarte mult articolul lui de tura asta. Încep să-l redescoper pe Şerban, cel pe care îl ştiam :).

StiridinIT.ro – Cristi are un stil atât de sincer şi echilibrat în modul său de a face un review încât n-are cum să nu-ţi placă.

revoblog.ro – deşi aflat în sesiune :) :(, munceşte cu atenţie la fiecare articol şi adaugă mereu o notă personală care face diferenţa în mod pozitiv.

Okey.ro – pe Dan l-am cunoscut cu multă vreme în urmă, când schimbam scutece la GSMRo.ro. Cu omul ăsta nu te pui când e vorba de experienţa în IT&C :).

Octocat.org – Iulia, draga mea Iulia! Cred că am început prin 2009 amândoi serios în blogosfera românească. Gălăţeancă de-a mea cu mult mai mult talent şi profunzime.

LitereStacojii.WordPress.com – Alina e foarte activă prin concursurile pentru bloggeri şi urmăreşte atent tot ce se întâmplă. Simt un entuziasm debordant la ea când e vorba de concursuri online, iar asta e de bine pentru că se bagă într-o astfel de treabă cu pasiune, iar eu apreciez mereu pasiunea.

De articolul bun a lui Răzvan Bucur (de ce trebuie la un moment dat să părăsim competiţia, chiar nu putem rămâne toţi până la final? :)) am menţionat la început.

De Zoltan, un alt finalist BlogWars (un tip foarte tehnic şi pragmatic de care mi-a plăcut) care a trecut în tabăra juraţilor tura trecută am să menţionez aici, ca să ştiţi care a fost linia de 10 bloggeri care au păşit în finală.

Dacă aş menţiona şi celelate articole frumoase care meritau să ajungă în finală m-ar cataloga Google ca link farm :), aşa că mă opresc aici, deşi aş putea continua fără probleme :).

Mult succes tuturor pe mai departe!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Mergem mai departe în BlogWars 2013”

  1. Multumesc pentru apreciere! Asa mi-as dori si eu sa fiu mai activ si mai comunicativ… din pacate mai am un ultim examen, care e si cel mai greu. Sper sa nu-si puna amprenta asupra postului … Multa bafta pentru urmatoare runda !

    Răspunde
  2. eu, de fapt, am început prin 2007 pe alte bloage :)
    mi-ești drag și știi… mulțumesc pentru cuvintele frumoase.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.