Vezi cum arată jantele pe mașina ta înainte să ți le cumperi

Te-ai gândit vreodată să schimbi jantele sau pur și simplu ai fost nevoit să le schimbi? Acum ai posibilitatea de a vedea înainte cum arată noile roți și jante pe mașina ta înainte de a le comanda.

Știți că mie îmi place tehnologia cere ne poate face viața mai ușoară, iar astăzi va fi un articol despre așa ceva. Vom vorbi despre jante auto, roți complete auto și anvelope auto.

Aș putea să vă dau link direct către janta.ro, binecunoscutul magazin online de jante si anvelope, dar nu ar fi deloc atrăgător dacă nu ați ști înainte ce găsiți acolo și ce extra beneficii aveți.

Configuratoare 3D de roți complete

jante si anvelope 2

Eu sunt bărbat și teoretic ar trebui să știu multe lucruri despre jante, anvelope și ce am nevoie la mașină sau la motocicletă, nu? Nu chiar. Recunosc că dacă mă întrebi repede nu știu ce dimensiuni au jantele de vară la Passat comparativ cu jantele de iarnă (știu sigur că sunt diferite).

La fel și la motocicleta mea, acel BMW 850 GS Adventure de care vă povesteam că mi l-am luat anul trecut. Știu doar că are roată de 21” pe față și că musai trebuie să o schimb sezonul ăsta, dar alte detalii nu știu. Va trebui să mă uit ce scrie pe anvelopă.

Partea faină la un magazin online de jante și roți complete precum janta.ro este că doar selectezi marca mașinii, modelul, anul de fabricație și motorizare și vezi doar opțiunile de jante, roți complete sau anvelope pentru mașina ta.

Având un configurator 3D de roți complete cu care te poți juca direct online în magazinul lor online, ai posibilitatea să și previzualizezi cum arată jantele și roțile cu totul pe mașina ta. Treaba asta mi se pare destul de cool, nu doar utilă.

Poți opta pentru montaj direct din platforma online

jante si anvelope 3

Platforma online de roți despre care vorbesc în acest articol are servicii complete. Asta înseamnă că, dacă vrei (nu e obligatoriu), poți alege și ca montajul roților, anvelopelor sau a jantelor cumpărate să se realizeze la unul dintre cele 150 de service-uri partenere din țară.

Avantajul e că cei de la janta.ro trimit direct anvelopele, jantele sau roțile cu totul (în funcție de ce ai cumpărat) la service-ul de roți partner selectat de tine. Tu plătind cu cardul online toată achiziția, trebuie doar să te prezinți cu mașina la data și ora stabilită.

Imaginează-ți nu mai că te organizezi din timp și nu mai stai la acele cozi kilometrice și mai ales, că nu mai cari anvelopele sau roțile cu totul în mașina ta după ce ți-au fost livrate acasă.

Roțile complete sunt livrate gata montate și echilibrate

jante si anvelope 4

Un alt avantaj pe care am zis că merită să îl subliniez este faptul că dacă alegi un set de roți complete ce includ anvelope plus jante, acestea îți vor veni livrate gata montate și echilibrate. Nu îți va veni separat anvelopa de jantă așa cum se întâmplă de obicei.

Acest lucru înseamnă un timp mult mai scurt de montaj, fie că alegi tu să mergi la o vulcanizare auto cu ele, fie că alegi și programezi direct montajul online din platformă.

De asemenea, înseamnă și un cost mai mic de montaj, pentru că este mult mai ieftin să montezi la vulcanizare niște roți gata montate și echilibrate.

În speranța că ți-am ușurat un pic viața cu informațiile din acest articol, te las să intri chiar tu pe janta.ro și să te joci cu platforma lor de roți online pentru a vedea cum arată roțile și jantele pe mașina ta.

Drumuri bune și spor în toate!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.