La semafor se mai intampla si lucruri frumoase

Pensionar traversează pe trecerea de pietoni pe culoarea verde a semaforului, adică corect, legal și frumos. Skoda Octavia face dreapta pe verde intermitent, deci, putea să treacă, dar să acorde prioritate pietonilor. Skoda forțează un pic trecerea, deranjând pietonul. Mă rog, mai mult l-a speriat. Pensionarul se enervează, înjură și dă din mâini. Cel cu Skoda oprește și deschide geamul. Un tip trecut de 30 de ani, părea inteligent, gen ca mulți din cititorii blogului meu :) Omul din Skoda scoate mâna în semn de prietenie și își cere scuze. Zâmbește și invită pensionarul să dea mâna cu el, lucru care se și întâmplă. Amândoi și-au văzut apoi zâmbitori de drum. Frumos. Se poate. Cu bunăvoință și omenie din ambele părți.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „La semafor se mai intampla si lucruri frumoase”

 1. …la un semafor, trece o blondă cu picioare incredibil de lungi, trece legal și foaaaarte frumos, o mașină (nu are importanță marca) putea sムtreacăƒ, dar se oprește brusc, cam prea brusc, chiar și mașina fiind “impresionată”, iar din spate o altă mașină care neavând posibilitatea de a vedea ce se întîmplă, se oprește puțin în mașina din față, ambii șoferi coboară dar își dau seama imediat din ce cauză s-or pupat un pic mașinile, blonda zîmbește și trece mai departe cu aceleași picioare interminabile, nederanjată de privirile celor doi și total indiferentă la costurile micilor reparații. Șoferii își dau mîinile în semn de prietenie și își văd mai apoi zâmbitori de drum. Cu bunăvointă și omenie din ambele păƒrți.
  Șoferi din toate intersecțiile cu treceri de pietoni pe care trec blonde irezistibile, uniți-vă !

  Răspunde
  • Eu am trecut pe trecere si nu m-am uitat la masinile ce veneau pentru ca eram pe trecere iar unu’ din participanti la trafic (sofer) m-a admonestat :”Bai mai uita-te si tu!”.Eu de ce sa ma uit?Eu eram pe trecere
   de pietoni……La ce sa ma uit?Si eu am carnet si stiu legislatia in vigoare…L-am lasat in pace.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.