Pensionar traversează pe trecerea de pietoni pe culoarea verde a semaforului, adică corect, legal și frumos. Skoda Octavia face dreapta pe verde intermitent, deci, putea să treacă, dar să acorde prioritate pietonilor. Skoda forțează un pic trecerea, deranjând pietonul. Mă rog, mai mult l-a speriat. Pensionarul se enervează, înjură și dă din mâini. Cel cu Skoda oprește și deschide geamul. Un tip trecut de 30 de ani, părea inteligent, gen ca mulți din cititorii blogului meu :) Omul din Skoda scoate mâna în semn de prietenie și își cere scuze. Zâmbește și invită pensionarul să dea mâna cu el, lucru care se și întâmplă. Amândoi și-au văzut apoi zâmbitori de drum. Frumos. Se poate. Cu bunăvoință și omenie din ambele părți.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  8 replies to "La semafor se mai intampla si lucruri frumoase"

  • v@syle

   Fain.

   • Marian+Naziru

    Eu am trecut pe trecere si nu m-am uitat la masinile ce veneau pentru ca eram pe trecere iar unu’ din participanti la trafic (sofer) m-a admonestat :”Bai mai uita-te si tu!”.Eu de ce sa ma uit?Eu eram pe trecere
    de pietoni……La ce sa ma uit?Si eu am carnet si stiu legislatia in vigoare…L-am lasat in pace.

  • Lospa

   În ce țară?

   • Gabriel Ursan

    La noi la Galati :)

    • Marian+Naziru

     E bine ca se intimpla si la noi.Si eu mai trec strada „direct” si sa stiti ca au oprit desi nu erau obligati.
     I-am salutat cu respect.Si ma bucur ca se intimpla si in Constanta.

  • dan ababei

   Se mai intampla si minuni.

  • Sorin

   …la un semafor, trece o blondă cu picioare incredibil de lungi, trece legal și foaaaarte frumos, o mașină (nu are importanță marca) putea sムtreacăƒ, dar se oprește brusc, cam prea brusc, chiar și mașina fiind „impresionată”, iar din spate o altă mașină care neavând posibilitatea de a vedea ce se întîmplă, se oprește puțin în mașina din față, ambii șoferi coboară dar își dau seama imediat din ce cauză s-or pupat un pic mașinile, blonda zîmbește și trece mai departe cu aceleași picioare interminabile, nederanjată de privirile celor doi și total indiferentă la costurile micilor reparații. Șoferii își dau mîinile în semn de prietenie și își văd mai apoi zâmbitori de drum. Cu bunăvointă și omenie din ambele păƒrți.
   Șoferi din toate intersecțiile cu treceri de pietoni pe care trec blonde irezistibile, uniți-vă !

Comentează la acest articol