La o bere cu bloggerii din Constanta

Săptămâna asta am stat două zile în Constanța. Cum nu cunoșteam mai pe nimeni acolo, am zis să-mi încerc norocul de a nu petrece seara singur. Așa că l-am contactat pe Florin și l-am întrebat dacă avem vreo șansă să ne strângem mai mulți marți seară, în plin mijloc al săptămânii.

Iată că spre plăcuta mea surprindere am reușit să ne strângem câțiva. Cu ajutorul lui Florin am să fac și o scurtă trecere în revistă a celor prezenți. Ionuț, web developer și mare băutor de cafea (trist de data asta că nu a reușit să obțină niște cafea proaspăt măcinată pentru acasă). Diana Slav, o persoană faină, cu zâmbetul pe buze, cu o carte de vizită numai bună de pus pe frigider și cu un blog hai-hui :)

Dumi are tangență cu blogurile de prin 2006, însă a avut și momente de pauză. Acum s-a apucat din nou de blogging, iar tagline-ul promite că va fi mai hotărât de data asta. Eu sper doar ca data viitoare să vină mai odihnit și să stea mai mult la bere cu noi :) (mai ales că la un moment dat credeam că voi fi singurul care va bea bere, iar pe el l-am văzut primul cu berea pe masă). Adrian e un tip vesel, pozitiv și, mai nou, cu o mare dorință de a trece pe domeniu propriu :), eventual pe platforma WordPress. La câți developeri erau la masă sunt convins că va primi ajutor de calitate în perioada următoare. Cu Redu am aflat că sunt cunoștință veche, când a avut un articol la mine pe blog. Mă bucur și îi mulțumesc că a venit special ca să ne cunoaștem și personal. E un tip cu mult bun simț, iar dacă aveți nevoie de cazare în Costinești anul ăsta nu ezitați să-l contactați.

Cu Radu și Florin am rămas după aceea la Cin-Cin ca să mâncăm. Inițial, întâlnirea s-a desfășurat tot în centrul vechi al Constanței, la Arabica Coffe Shop. Cu ocazia aia am mai rămas vreo două ore pe acolo și am stat la povești. Deși aburii alcoolului au început să-și facă simțită prezența la mine, am reținut bine discuțiile, glumele și poveștile. Sunt un mare băutor de bere, chill :)

Radu e un tip creativ, amuzant, interesant. E fain să bei o bere cu el. Mai ales că în cazul unui război a zis că s-ar băga cu bucurie în prima linie :) Glumesc. Radu e un om cu suflet mare. Mai multe va povesti Florin despre ce a făcut el la Cin-Cin. Și ultimul, dar nu cel din urmă, Florin (Puștiul). S-a implicat cel mai activ în desfășurarea de forțe. A fost o gazdă excelentă, ne-a suportat până la 1 noaptea chiar dacă nu a băut bere (nu știu cum oamenii care nu beau alcool rezistă așa mult în compania unor oameni care beau alcool și uneori o iau pe niște căreri ale subiectelor de te doare capul :)).

M-am bucurat că mi-am făcut curaj să-i întreb dacă vor să bem o bere în Constanța. Încet, încet, așa se leagă prietenii faine. Reale, în mediul offline. Apropos, nu prea a stat nimeni cu telefonul în mână la masă, congrats! Pasul următor este să ne mai găsim, ori la Galați, ori la Constanța. La un moment dat chiar vorbeam să facem un eveniment împreună cu ei dacă tot se apropie sezonul de mers la Mare. Bloggerii din Galați și Brăila împreună cu bloggerii din Constanța. Dacă ar fi o agenție suficient de inteligentă să polarizeze fain comunitatea și să găsească sponsori pentru un eveniment la Mare cred că ar ieși ceva fain și benefic pentru toată părțile implicate. Eu vin cu drag dacă mă chemați :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „La o bere cu bloggerii din Constanta”

    • Ajung destul de des, dar destul de rar rămân peste noapte ;) Însă atunci când o să o fac, vă anunț. Abia aștept să ne revedem. Poate aduc și ceva prieteni din online-ul gălățean cu mine tura viitoare ;)

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.