Intrebare idioata: Uber poate fi folosita si de taximetristi?

Mai multe despre Uber citiți la Radu, dar la câtă vâlvă s-a făcut pe toate canalele media sunt convins că știți ce e Uber. Mă rog, la blogurile de prin Galați nu ajung comunicate din astea de presă. Nu că majoritatea cititorilor mei nu ar fi bucureșteni. Da (conform Google Analytics). Întrebarea mea idioată este următoarea: dacă există un taximetrist ”mai liber”, ”mai independent” poate folosi Uber ca să mai prindă o comandă între 1 și 5 noaptea/dimineața în timpul săptămânii când s-ar putea să mai aibă ceva timp liber? E vreo politică Uber în acest sens? Legat de Uber (prima idee care îmi vine în minte): ar fi fain ca pe timp de iarnă când e zăpada cât casa, iar toate firmele de taximetrie se simt ca niște semi-zei plini de comenzi, să se găsească un mijloc de transport decent. Eventual vreun temerar cu chef de condus pe drumuri ”nedeszăpezite”.Uber Romania

6 comentarii la „Intrebare idioata: Uber poate fi folosita si de taximetristi?”

 1. Inca un articol scris pentru goagal. Ai urmarit tenditele si ai vazut ca uber e in topuri si gata ideea de articol.
  Ai pomenit de vreo 6 ori cuvantul „uber” intr-un articol de max 200 de cuvinte. L-ai pus si in titlu cum ai citit tu ca se face si ai pus si un link extern pentru ca ai citit tu ca asta ii va da putere articolului.
  O informatie utila ai in articol? Si poate vii tu cu mijlocul tau decent de transpirt sa ma plimbi si pe mine pe drumuri deszapezite la iarna, ca nu vad vreun fraier sa isi frece masina doar ca sa faca in ciuda taximetristilor.
  Poate scrii si ceva util data viitoare.

  Răspunde
   • :) Asta ar fi culmea. Sa apari la cautarile dupa uber, dupa un post de 100 de cuvinte, la 2 zile dupa ce l-ai publicat :). Sper ca a fost o gluma, ca daca ai vb serios …. e de rau!

    PS Ar fi bine sa afli ca ajung si la Galati tot felul de stiri si nu esti singurul galatean care are un blog. Cat despre cine iti citeste blogul poate ar fi mai bine sa te uiti la bounce rate, la timpul petrecut pe site de un vizitator, la paginile de intrare si de iesire sau la pagini viziteaza unul care intra pe site-ul tau. Zic si eu … nu dau cu parul!

    Spor iti doresc!

    Răspunde
    • Normal că am glumit :) Legat de bounce rate ai mare dreptate. E un punct în minus pe care îl am de multă vreme, iar prin stilul de scriere se pare că nu îl voi corecta prea curând. Dar e bine ca din când în când să mi se mai aducă aminte de asta. Mulțam` de feedback!

     P.S.: Normal că ajung și la Galați tot felul de știri și că mai sunt bloguri. Mă alintam și eu ca cioara-n laț :)

 2. Din ce am inteles (nu am folosit UBER), uber este pentru Taximetristi. De genu` te inregistrezi la ei in sistem, ei de accepta si dupa poti sa „preiei” comenzi.
  Din ce am inteles, din comentarii, exista mai multe tipuri de masini UBER, UBER-T – taxiurile, si inca doua tipuri de maisni UBER, si abia clasele superioare nu folosesc masini inscriptionate (gen limuzine and shit).

  Răspunde
 3. nu văd cum ar putea un taximetrist folosi uber, având în vedere faptul că mașinile autorizate de uber nu trebuie să aibă însemne și alte prostii. Cred că doar în cazul în care un astfel de taximetrist ar folosi mașina personală, necolantată, ar putea să utilizeze uber.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.