21 de Instrumente de Marketing Online atât de bune, încât par ilegale

Ca marketer digital, dispozitivele potrivite te pot ajuta sau te pot încurca. Aceste 21 de instrumente de marketing online sunt atât de puternice, încât par aproape ilegale, dar sunt complet legale și la îndemâna oricui. Hai să aruncăm o privire!

 1. Mangools: Un instrument SEO care oferă cercetare de cuvinte cheie, urmărește strategia ta de cuvinte cheie, efectuează un audit SEO al site-ului tău și caută oportunități de backlinking.
 2. BuzzSumo: Acest instrument te ajută să descoperi ce conținut este popular pe un anumit subiect sau pe orice site web.
 3. Canva: Canva face designul grafic accesibil tuturor. Îți permite să creezi postări pe rețelele de socializare, prezentări, postere și alte vizuale.
 4. GetResponse: Un instrument de marketing prin e-mail care îți permite să creezi, să trimiți și să analizezi campanii prin e-mail.
 5. : Gestionează toate rețelele de socializare într-un singur loc. Poate programa postări, urmări analize și monitoriza cuvinte cheie pe diferite platforme.
 6. Google Analytics: Un instrument indispensabil pentru a înțelege traficul pe site, comportamentul utilizatorilor și rata de conversie.
 7. Yoast SEO: Un plugin WordPress care te ajută să îți optimizezi site-ul pentru motoarele de căutare.
 8. Omnisend: O platformă completă de automatizare a marketingului care este orientată către afacerile de e-commerce, Omnisend îți permite să integrezi marketingul prin e-mail, SMS și rețelele de socializare într-o singură platformă unificată.
 9. Shopify: O platformă e-commerce de top care permite oricui să-și configureze un magazin online și să-și vândă produsele cu ușurință.
 10. Trello: Un instrument de gestionare a proiectelor care menține echipa organizată.
 11. HubSpot: Software de marketing inbound all-in-one care include instrumente pentru e-mail, rețele de socializare, blogging și analize.
 12. Ahrefs: Un set de instrumente SEO pentru a-ți stimula traficul de căutare, cerceta concurenții și monitoriza nișa ta.
 13. SocialPilot: Un mod mai simplu și mai ușor de a programa postări, urmări performanța conținutului tău și de a-ți gestiona toate conturile într-un singur loc.
 14. Unbounce: O platformă pentru construirea, publicarea și testarea paginilor de destinație (landing pages).
 15. SurveyMonkey: Un instrument pentru a crea și publica sondaje online în câteva minute și pentru a vizualiza rezultatele în timp real și în formă grafică.
 16. Hotjar: Un instrument pentru a înțelege vizitatorii site-ului tău web și mobil, oferă hărți de căldură, înregistrări de sesiuni și sondaje.
 17. Slack: Un instrument de comunicare care poate îmbunătăți colaborarea în echipe.
 18. Crazy Egg: O platformă care oferă informații despre comportamentul utilizatorilor prin hărți de căldură și testare A/B.
 19. Tidio: Un constructor de chatbot ușor de utilizat pentru diverse cazuri de utilizare, de la suport pentru clienți la generarea de lead-uri.
 20. : O platformă de încredere care te ajută să-ți impulsionezi prezența pe rețelele de socializare prin achiziționarea de urmăritori, aprecieri sau vizualizări pentru Instagram, Facebook sau TikTok.
 21. Zapier: Un instrument care conectează și automatizează aplicațiile tale preferate, astfel încât să lucreze împreună.

Concluzie Instrumente de Marketing

Instrumente de marketing

Aceste 21 de instrumente, deși puternice, sunt doar vârful aisbergului. Marketingul digital este un domeniu vast, în constantă evoluție cu tehnologia.

Cheia succesului este să te menții informat, să te adaptezi și să alegi instrumentele potrivite care se aliniază cu obiectivele tale de afaceri.

Înarmat cu aceste instrumente și cu cunoștințele de a le utiliza eficient, ești pe drumul cel bun pentru a-ți supraalimenta strategia de marketing online. Amintește-ți, cel mai bun marketing nu se simte ca marketing; se simte ca o parte fără cusur a călătoriei clienților.

În acest articol anumite unelte au un link direct către site-ul respectiv. Acela este un link de afiliere, iar dacă vei alege respectivul tool în urma accesării linkului, vei avea parte de aceleași beneficii, iar în anumite cazuri eu voi primi un comision. Mulțumesc pentru susținere!

6 comentarii la „21 de Instrumente de Marketing Online atât de bune, încât par ilegale”

 1. Doamne ferește să câștige omul care scrie pe blog câțiva firfirei prin afiliere (desigur, prin munca lor, fără ca cei care citesc gratuit conținutul să plătească ceva). :)
  Să ni se dea și s ni se facă, totul gratuit, iar proprietarul blogului să scrie fără să își monetizeze munca :) Rușine, Dinu Patriciu! :)
  Hai să-l luăm puțin în tărbacă „acasă” la el, că așa facem și când mergem în vizită la cineva.
  Oameni buni, haideți să fim serioși, ce naiba?
  Să ne și mulțumească pentru că îi citim blogul și daca dăm click pe link-uri îl ajutăm cu 2 cenți (oricum, majoritatea nu cumpărăm produsul sau serviciul)
  “* unele link-uri prezentate mai jos sunt link-uri de afiliere si dand click pe ele ma ajuti cu 2 centi. Multumesc ca ma citesti!”

  Răspunde
   • Cu plăcere!
    Păi nu-i așa și normal? Dacă am fi doi invitați în casa gazdei, iar unul începe să se ia de gazdă, nu-i normal ca eu (celălalt) să-l temperez?
    Auzi: „te citesc de câtva timp”, de parcă asta ne dă nouă drepturi suplimentare. Știi că atunci când ai cerut părerea cititorilor, eu mi-am spus-o, chiar dacă nu a fost plăcută, dar … :) Uneori și tonul face muzica: „Mi se pare … mizerabil din partea ta.”

    Răspunde
 2. Toate link-urile cu afiliere. Unde nu e afiliere nu e nici link.
  Mi se pare … mizerabil din partea ta.
  Nu esti venit de ieri pe internet, te citesc de ceva timp, nu era mai bine sa pui link-uri la toate site-urile si undeva in articol sa mentionezi
  „* unele link-uri prezentate mai jos sunt link-uri de afiliere si dand click pe ele ma ajuti cu 2 centi. Multumesc ca ma citesti!”

  Răspunde
  • Am făcut modificarea cu mențiunea sugerată: În acest articol anumite unelte au un link direct către site-ul respectiv. Acela este un link de afiliere, iar dacă vei alege respectivul tool în urma accesării linkului, vei avea parte de aceleași beneficii, iar în anumite cazuri eu voi primi un comision. Mulțumesc pentru susținere!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.