Laptopstein

Iata ce nume de domeniu interesant are un service de laptopuri din Cluj

Cu deținătorul site-ului m-am cunoscut atunci când am vândut un iPhone 4S cu ecranul crăpat. L-a cumpărat pentru că probabil pe lângă service de laptopuri are și service de telefoane mobile sau ceva de genul. Oricum, din discuție în discuție am înțeles că repară cam tot ce e Apple, fiind unul dintre service-urile IT din zona Clujului specializate pe reparația de Macbook. Mă rog, n-am să lungesc articolul, pentru că probabil acest service de laptopuri este deja binecunoscut în Cluj, dar eu fiind din Galați, habar n-am. Intrați aici și vedeți nume inspirat de domeniu pentru un service de laptopuri. Simplu, clever și ușor de reținut.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Chaika

    Reply Reply 05/02/2015

    Poate au vrut să pună în avidență că e un service nemțesc / evreiesc? Un plus la imagine? Ca să nu mai zic că și-au câștigat link dofollow de la tine. :P

Leave A Response

* Denotes Required Field