Heartstone game

Hearthstone, un joc fain de la Blizard care m-a cam prins

Am auzit de ceva vreme de Heartstone, dar nu-mi făcusem timp să-l joc, așa că am profitat de zilele libere de revelion ca să fac o tură cu el. Este un board game, dar este foarte fain, mai ales că este o prelungire mult mai strategică la WoW. Parcă iei și despici firul (din punct de vedere strategic) în patru la PvP în WoW. Jocul este unul freemium, adică totul e gratis la bază și totul poate fi jucat gratis (inclusiv stagiile superioare dacă strângi destul gold) în principiu. Dacă aveți de gând să-l testați să știți că dă o ușoară dependență, la fel ca majoritatea jocurilor Blizzard. Merge instalat și pe tablete. Trebuie să vă faceți un cont pe Battle.net.Heartstone

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • Adi

  Reply Reply 05/01/2015

  L-am jucat si eu o vreme insa m-am cam plictisit de el.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 05/01/2015

   Eu trebuie să mai învăț cum să-mi pregătesc cărțile de joc :)

 • flo

  Reply Reply 05/01/2015

  Add me: Flo47#2238

 • Daniel E.

  Reply Reply 05/01/2015

  Cu multa vointa orice dependenta se poate opri.

 • Lucaci Levin Andrei

  Reply Reply 06/01/2015

  Sunt curios cat o sa dureze pana pici in tentatia de zoo deck. :)

 • Aveam si eu de gand sa ma apuc dar imi cam prind urechile in el, ma depaseste. Nu m-au pasionat niciodata jocurile de genu` asta, nici macar carti nu stiu sa joc.

Leave A Response

* Denotes Required Field