Filtru anti-proști online

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Uniunea Europeană ne tot obligă să punem pe site-uri notificări conform cărora avem cookies. Ce-ar fi dacă mesajul de atenționare ar fi înlocuit de: Vizitând acest site îți exprimi acordul de a fi taxat cu 50 lei per articol citit. Suma îți va fi reținută la următoarea factură a furnizorului de internet. Mulțumim pentru susținerea internetului. Cred că ar scădea traficul într-un ritm barbar.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Filtru anti-proști online”

  1. Nu ar mai exista cititori :)). O publicatie serioasa (ex. The New Yorker) cere mai putin de 10 dolari pe luna pentru a-i accesa articolele tot timpul (ai voie sa citesti 10 articole gratis, pe pagina celor de la New Yorker). :P

    Răspunde
  2. În principiu, cine este atent la drăcia aia.. Eu pe site-urile mele, nici măcar nu i-am acordat atenție până acum. Ideea este ca site-ul să și lase cookies.. Dacă nu lasă nimic.. atunci.. care-i schema ?

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend