Farsa de tot rahatul daca oamenii aia s-au speriat pe bune

Oricât de tare ai fi, te sperii de mori la o fază din asta. Probabil chestia a fost regizată. Adică sper asta. Videoclipul e realizat ca să se viralizeze cu scopul de a promova filmul Annabelle.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Farsa de tot rahatul daca oamenii aia s-au speriat pe bune”

 1. Doamnele sunt actrite, nu? Nu ma prea uit eu la filme, nu prea am timp.
  Nu poti sa fii atat de idiot incat sa faci cu adevarat astfel de farse. Bolnavii psihici trebuie tinuti sub cheie, pentru ca trebuie sa fii bolnav psihic pentru ca sa faci asa ceva.
  Daca este adevarat:
  Puscarie sau spital pentru cei care au facut asa ceva, puscarie pentru cine a difuzat asa ceva pentru a obtine bani (realizatorii filmului promovat prin asa ceva).
  Asa cum pedofilia se pedepseste si comercializarea materialelor din domeniu se pedepseste, asa ar trebui pedepsiti si cei care au facut farsele, dar si cei care au scos profit de aici.
  Stiti ce le trebuia? Un barbat “tare de inger”, care sa nu se sperie, iar dupa ce se termina farsa, sa-i calce in picioare pe toti care au participat.
  Nu sa-i dea in judecata. Au bani si nu-i doare asta. Sa-i calce in picioare, sa le rupa o mana, sa le scoata dintii cu un cap in gura, oricum, ceva care sa-i faca sa simta ce inseamna cu adevarat abuzul.
  Nu sunt un om violent, nu cred ca asta este solutia, dar, asa cum spunea un batran prieten, exista oameni care, daca nu-i bagi in …mama lor, spun ca esti prost.

  Răspunde
 2. Am mai urmărit ani în urma un colaj cu farse nereușite și am văzut reacțiile oamenilor la astfel de gen de farse. Pot spune ca din farse au devenit treburi serioase care uneori s-au lăsat cu daune serioase atât umane cât și materiale…

  Răspunde
 3. Mă bucur că speri asta dar o să fiu sincer cu tine şi o să-ţi spun că chestia asta este penală sau trebuie să fie penală… Încadrarea sună ceva de genul lipsire de libertate, abuz emoţional si psihic şi tentativă de omor calificată în formă continuată, toate cu intenţie şi vinovăţie. Da ce amuzant este când priveşti şi vai câtă investiţie… Dar oamenii ăştia merită cel puţin munca în folosul comunităţii 10 ani în spitalele de boli psihiatrice. Unde mai pui că “subiecţii” sunt oameni poate deja cu mici probleme, poate şi emoţionale, asta dovedită de statutul social pe care-l au. Nici nu gândiţi că poate cineva să piardă 10-20 de ani de la un asemenea stres pierdere care nu se va manifesta imediat prin deces. Societatea asta care face filme de genul ăsta contribuie şi la integrarea persoanelor cu probleme emoţionale şi psihice în societate? Nu sigur că nu, doar profit şi amuzament pe viaţa altora în cazul de faţă. Eu urmăresc ore în şir Just 4 laught dar nu se compară cu aşa ceva. Nu este prima oară în zona aia când se fac astfel de rahaturi că nu le pot numii altfel. Mai sunt şi altele… Oare fac astea că au mult succes cu drogurile? Ce urmează camera ascunsă în Afganistan cum vin talibanii să-ţi ia gâtul? E tare dacă astea sunt permise după cultura nu de ghetou ci terorista locală. Si nu nu sunt jurist lucrez in IT.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.