În luna februarie a fiecărui an sărbătorim pe 14 Valentine`s Day, iar pe 24 Dragobetele. Ambele sunt sărbători ale iubirii. În fiecare an, invariabil, se vor găsi destul de mulți care să arunce cu noroi în Valentine`s Day că e o sărbătoare importată din afară și că nu știm să ne prețuim tradițiile și etc. Sper doar să văd abordări noi tura asta, pentru că începe deja să fie plictisitor ca brusc în preajma unor diverse evenimente să devenim toți niște Charlie doar pentru că e cool. Părerea mea: ambele sărbători sunt ok și merită abordate diferit. Nu se exclud una pe alta. Nu concurează una cu alta. Pe 14 mergi și sărbătorește de Sf. Valentin. Pe 24 mergi și sărbătorește de Dragobete. End of story. În loc să ne bucurăm că avem două sărbători ale iubirii într-o lună, găsim motive de ”nu-i bine”. Oameni buni, avem lucruri mai importante de făcut. Sau nu.Ziua Indragostitilor

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți mai departe articolul ăsta.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

    1 Response to "E luna februarie, pregatiti-va de discutiile din jurul Valentine`s Day vs Dragobete"

    • Farcas Gelu Danut

      Intreaba femeile cu ocazia carei sarbatori doreste un cadou! ;) O sa-ti spuna de doreste un cadou de Valentine’s Day si un alt cadou de Dragobete. ;) End of story! ;)

Comentează la acest articol