E luna februarie, pregatiti-va de discutiile din jurul Valentine`s Day vs Dragobete

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

În luna februarie a fiecărui an sărbătorim pe 14 Valentine`s Day, iar pe 24 Dragobetele. Ambele sunt sărbători ale iubirii. În fiecare an, invariabil, se vor găsi destul de mulți care să arunce cu noroi în Valentine`s Day că e o sărbătoare importată din afară și că nu știm să ne prețuim tradițiile și etc. Sper doar să văd abordări noi tura asta, pentru că începe deja să fie plictisitor ca brusc în preajma unor diverse evenimente să devenim toți niște Charlie doar pentru că e cool. Părerea mea: ambele sărbători sunt ok și merită abordate diferit. Nu se exclud una pe alta. Nu concurează una cu alta. Pe 14 mergi și sărbătorește de Sf. Valentin. Pe 24 mergi și sărbătorește de Dragobete. End of story. În loc să ne bucurăm că avem două sărbători ale iubirii într-o lună, găsim motive de ”nu-i bine”. Oameni buni, avem lucruri mai importante de făcut. Sau nu.Ziua Indragostitilor

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „E luna februarie, pregatiti-va de discutiile din jurul Valentine`s Day vs Dragobete”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend