Dotcal, un tool pentru freelanceri și profesioniști care vor să obțină programări cu ușurință

Dacă activezi în domeniul beauty, ești medic, avocat, coach, profesor sau ai orice altă activitate care implică întâlniri programate cu clienții, apeluri telefonice sau întâlniri online, Dotcal este unealta de care ai cel mai probabil nevoie pentru a administra profesionist programările.

Ce este Dotcal?

Imaginează-ți unealta de design Canva, dar pentru pagini de booking/planificări. Cu ajutorul Dotcal poți să-ți construiești pagini superbe în care clienții se pot planifca. Ai atât template-uri disponibile pentru anumite industrii, dar le poți personaliza cum dorești.

Dotcal programari apeluri

Dotcal se conectează cu mai multe tipuri de calendare pe care tu le folosești si se sincronizează astfel încât timpul tău disponibil să se umple cu întâlniri și apeluri pe măsură ce clienții tăi se programează online. Uită de pixul și agenda care sunt atât de 1999 :)

Dotcal este gratuit pentru început, iar în versiunea free poți să faci destul de multe chestii fără să fie nevoie să faci upgrade. Iar dacă afacerea ta se mărește și trebuie să faci upgrade, prețurile sunt decente, adică în jur de 8 sau 12 dolari pe lună.

Fă-ți un cont pe Dotcal folosind linkul meu de afiliere de aici și joacă-te pe acolo, iar dacă la un moment dat vei decide să faci upgrade la un plan plătit, să știi că vei avea primele 6 luni cu 50% reducere dacă ți-ai făcut contul prin linkul din acest articol.

Spor!

Dotcal pagina de booking

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.