Despre gluma cu paharul legat cu ata rosie

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

De puține ori postez glume pe rețelele sociale. Că îmi vin, dar îmi trece cheful de postat. Că de multe ori mă gândesc că a făcut altcineva gluma (evidentă) înaintea mea și că nu mai are rost. Paranteză vis-a-vis de asta. Eram odată pe drum cu mașina și ascultam radio ZU. Da, știu. Și Buzdugan zice la un moment dat despre Varujan Vosganian că nu ar merita să fie arestat pentru că face glume bune. Primul lucru care mi-a venit în minte: normal, ar fi închis încă unul de la care Buzdugan ar putea fura glume. Închid paranteza. Gluma mea suna cam așa: de când a intrat Alina Plugaru în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, băieții i-au legat paharul cu ață roșie. Unii au râs, alții m-au întrebat pe Facebook ce înseamnă? Păi, ce înseamnă? Pe vremuri, când luau băieții la baieram câte o doamnă de companie, îi legau paharul cu ață roșie ca să nu bea după ea. #pentrucunoscători Să înțeleg că am evoluat și că la petrexeri  nu se mai practică treburi din astea, nu? :)pahar cu ata rosie

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Despre gluma cu paharul legat cu ata rosie”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend