Febra frisoane si dureri de cap la copii

Sondaj: De unde cumpărați chestii pentru copii?


Am o fetiță de 4 ani și jumătate și eu cumpăr majoritatea chestiilor pentru ea de aici. Încă de când s-a născut am cumpărat online orice am avut nevoie pentru copil. Mi s-a părut mai confortabil așa. Acum fac un studiu personal pe blog despre cum cumpără părinții lucururi pentru copil. Când zic ”chestii pentru copii” mă refer la tot ce vă trece prin cap: scutece, lapte praf, hrană, pătuțuri, cărucioare, nebulizatoare etc. Durează doar 30 de secunde să bifezi niște răspunsuri mai jos. Nu e nevoie să introduci date personale. Sunt doar 5 întrebări. În plus, vei vedea și statistica și cu ce au răspuns ceilalți după ce răspunzi tu. După completare te rog să mă ajuți cu un Like & Share. Dacă nu se încarcă sondajul mai jos, dă click aici și completează-l.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • In special din Cora Lujerului.

 • Corina

  Reply Reply 07/02/2017

  Cine cumpara pt copii in casa – ar trebui posibilitate de raspuns multiplu, pt cei care merg impreuna la cunparaturi sau sunt implicati si mana si tata alternativ. Ce varsta au copiii tai – la fel, mai multe optiuni, pt cine are mai mult de unul.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 08/02/2017

   Bună Corina! Ai dreptate. Data viitoare voi fi mai atent.

   • Iar daca copilul/copiii nu sunt asa mici, ies din discutie anumite produse (scutece etc.).
    Se inlocuiesc cu …cu mult mai multe. :)

  • Mihaela Ciubotaru

   Reply Reply 12/02/2017

   Subscriu ceea ce a scris Corina si mai adaug:
   Poți cumpara din mai multe locuri nu doar din unul singur….

Leave A Response

* Denotes Required Field