Sondaj: De unde cumpărați chestii pentru copii?

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.


Am o fetiță de 4 ani și jumătate și eu cumpăr majoritatea chestiilor pentru ea de aici. Încă de când s-a născut am cumpărat online orice am avut nevoie pentru copil. Mi s-a părut mai confortabil așa. Acum fac un studiu personal pe blog despre cum cumpără părinții lucururi pentru copil. Când zic ”chestii pentru copii” mă refer la tot ce vă trece prin cap: scutece, lapte praf, hrană, pătuțuri, cărucioare, nebulizatoare etc. Durează doar 30 de secunde să bifezi niște răspunsuri mai jos. Nu e nevoie să introduci date personale. Sunt doar 5 întrebări. În plus, vei vedea și statistica și cu ce au răspuns ceilalți după ce răspunzi tu. După completare te rog să mă ajuți cu un Like & Share. Dacă nu se încarcă sondajul mai jos, dă click aici și completează-l.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Sondaj: De unde cumpărați chestii pentru copii?”

  1. Cine cumpara pt copii in casa – ar trebui posibilitate de raspuns multiplu, pt cei care merg impreuna la cunparaturi sau sunt implicati si mana si tata alternativ. Ce varsta au copiii tai – la fel, mai multe optiuni, pt cine are mai mult de unul.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend