De prin razboi (video)

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Armata S.U.A. Arată un pic ca un joc video. Dar nu e un joc video. Frate, au ăștia tehnologie de te găsesc și în gaură de șarpe. Nu cred că sunt de actualitate. Oricum, nu sunt deloc de acord cu asta. Cu războiul. Mulți privesc chestiile astea ca pe niște jocuri video, când, de fapt, sunt omorâți oameni. De multe ori oameni nevinovați. Indiferent de baricadă. În imaginile de mai jos sunt tot niște crime, niște oameni omorâți :(

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „De prin razboi (video)”

 1. Mereu au avut. Si? ;) Coreea, Vietnam etc. sunt tot atatea nume de tari unde niste oameni hotarati, gata sa faca orice sacrificiu si cu ajutorul “fratesc” al altora ;) i-au batut la fund pe americani. ;)
  Va rog sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt pro-Putin, dar nici ceilalti nu sunt ingerasi. ;) Sunt, poate, raul cel mai mic, dar atat! ;)
  Noi, tarile mici, suntem doar “carne de tun” care ajuta niste conturi babane sa devina si mai babane. ;)
  Daca nu stiati pana acum, razboiul este o afacere, o afacere a naibii de rentabila pentru unii si a naibii de paguboasa pentru altii, asa, ca noi.
  Mi-e groaza de razboi, intr-un razboi nu mor doar combatantii, mor si femei sau copii.
  Sunt imperii (cum ar fi cel rus, de exemplu) care nu au prea fost invinse vreodata, oricat de celebru era generalul care le ataca si orice putere militara avea cu el.
  Vae victis!

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend