De prin razboi (video)

Armata S.U.A. Arată un pic ca un joc video. Dar nu e un joc video. Frate, au ăștia tehnologie de te găsesc și în gaură de șarpe. Nu cred că sunt de actualitate. Oricum, nu sunt deloc de acord cu asta. Cu războiul. Mulți privesc chestiile astea ca pe niște jocuri video, când, de fapt, sunt omorâți oameni. De multe ori oameni nevinovați. Indiferent de baricadă. În imaginile de mai jos sunt tot niște crime, niște oameni omorâți :(

Un comentariu la „De prin razboi (video)”

 1. Mereu au avut. Si? ;) Coreea, Vietnam etc. sunt tot atatea nume de tari unde niste oameni hotarati, gata sa faca orice sacrificiu si cu ajutorul „fratesc” al altora ;) i-au batut la fund pe americani. ;)
  Va rog sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt pro-Putin, dar nici ceilalti nu sunt ingerasi. ;) Sunt, poate, raul cel mai mic, dar atat! ;)
  Noi, tarile mici, suntem doar „carne de tun” care ajuta niste conturi babane sa devina si mai babane. ;)
  Daca nu stiati pana acum, razboiul este o afacere, o afacere a naibii de rentabila pentru unii si a naibii de paguboasa pentru altii, asa, ca noi.
  Mi-e groaza de razboi, intr-un razboi nu mor doar combatantii, mor si femei sau copii.
  Sunt imperii (cum ar fi cel rus, de exemplu) care nu au prea fost invinse vreodata, oricat de celebru era generalul care le ataca si orice putere militara avea cu el.
  Vae victis!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.