De ce trebuie să mai fac curățenie pe Facebook din când în când?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Încerc pe cât posibil să delimitez profilul personal de Facebook de cel al blogului. Pentru blog și alte activități profesionale am o pagină dedicată de Facebook, iar pentru cei pe care îi cunosc personal am profilul. Mi-am dat seama că eram prieten cu foarte multe persoane pe care nu le cunoșteam deloc și nu știam de unde să le iau. Apoi, mi-am adus aminte că persoanele respective se aflau în lista mea de prieteni de pe Facebook pentru că pur și simplu au avut cândva o întrebare legată de vreun articol de pe blog. Nu înțeleg de ce le era mult mai simplu să mă caute pe Facebook, să aștepte să îi adaug ca prieteni și mai apoi să-mi pună întrebarea acolo când pur și simplu o puteau face direct pe blog doar cu câteva cuvinte în câmpul de comentarii și un click. Așa că am decis să-mi fac curățenie la prietenii de pe Facebook. Am stat un pic pe gânduri în ceea ce privește expunerea articolelor și acolo, dar cred că pot trăi fără asta. Voi posta în continuare articole și pe profilul personal, dar îmi asum să le vadă doar cei pe care îi cunosc. Iar de acum încolo voi da add pe Facebook doar la persoanele cu care am făcut măcar un schimb de cuvinte online sau offline înainte, ca să știu măcar cine sunt acestea. În rest, pentru cei care preferă interacțiuni punctuale pe Facebook am pagina blogului pe care o verific de vreo două ori pe zi și răspund cu drag la mesaje. Voi cum stați cu prietenii de pe Facebook? Îi știți pe toți?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „De ce trebuie să mai fac curățenie pe Facebook din când în când?”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend