De ce nu te plac nici banii, nici femeile, nici masinile luxoase

Voi începe calm, voi termina calm. De ce nu te plac nici banii, nici femeile, nici mașinile luxoase? Pentru că nu ești un cocalar obosit. Ăsta ar fi răspunsul la o primă vedere, nu?

Ei bine, nu. Nu e asta. Vestea proastă e că poți fi un cocalar obosit chiar dacă nu ai bani, nu ai femei, nu ai mașini. Sau apartament cumpărat prin prima casă. Așa ca mine. Un gherțoi care s-a riscat și și-a vândut viața diavolului. Ăsta sunt eu, pentru că am luat apartament prin prima casă. Știu, sunt un bou care nu a înțeles flexibilitatea chiriei care e mai mică cu 14 euro decât rata la prima casă. Ce să-i faci? Fraier. Crește pateul, crește ficatul. Ce să-i faci? Fraier. Puteam măcar să filmez când am semnat.

Dar nu e vorba în acest articol despre o chestie numită asumare și hai să vedem ce-o fi peste 10 ani cu creditul meu. E vorba despre de ce nu te plac nici banii, nici femeile, nici mașinile luxoase. Să o luăm încet. Și rațional. Gen, dacă nu ai bani să-ți plătești chiria te dă afară, dacă nu ai bani să-ți plătești rata te dă afară. Măcar știi că atât trăiești ai șansa ca rata lunară să ajute pe copii să aibă o casă după ce mierlești. Sau să faci diverse renovări prin casă fără teama ca proprietarul să-ți zică că are o nepoată care vine la facultate în Galați și că trebuie să eliberezi apartamentul în care stăteai în chirie. Nu, nu vorbim de astea în acest articol.

Eu am o muză pe Facebook. O muză care se întreabă probabil dacă va trebui să-și vândă virginitatea pe internet ca să facă bani. Cred că în acest moment încă îl așteaptă pe deșteptul ăla din Galați ca să vadă dacă a vândut sau nu. Și pe ce bani.

Și muza asta a mea se întreabă mereu de ce nu îl plac femeile, de ce nu este angajat pe un job ok, de ce viața e nedreaptă. Și începi să te uiți la muză. Ce postează el (e un el), la ce dă share și așa mai departe. Și te uiți, și te minunezi. Acum încep calm.

Cum naiba să te placă femeile dacă ești un plângăcios notoriu dacă copiezi articole întregi pe blogul tău (fără sursă) – și doar ți-am explicat clar de ce nu e bine să postezi fără sursă? Cum naiba să te placă femeile dacă le ataci mereu cu share-uri de la cocalari? Cum naiba să te placă femeile dacă ești un plângăcios notoriu, în general vorbind? Cum naiba să te placă femeile dacă la orice pas le ataci? Cum naiba să te placă femeile sau potențialii tăi angajatori dacă dai share la efemeride sau caplimpede? Sau Antena 3? Sau orice poveste cu masoni, ruși, americani sau extratereștri? Sau la Poptamaș. Tu chiar crezi că toate sunt curve, nu? Nu sunt. Nu toate femeile sunt curve. E doar o mare frustrare de-a ta. Și atât. Jignești degeaba femeile.

Boule, nu te vor place nici banii, nici femeile, nici mașinile luxoase dacă continui așa. Femeile vor bărbați puternici, în general, nu gagici plângăcioase ca tine. În general, repet. Până și oamenii plângăcioși fug de oameni plângăcioși. Până și oamenii plângăcioși au nevoie de cineva care să nu fie ca ei. Că au nevoie de susținere. Clubul oamenilor plângăcioși nu există. Un R.F. ar fi invidos pe asta, dar o zic eu: fii bărbat în p*** mea. Și cu asta nu rezolvi tot. Dar îți creează măcar o premiză de împerechere.

Pentru că femeilor nu le plac looserii. Și nici bărbațior nu le plac looserii. Sfat și concluzie finală: nu fi looser. Sau dacă ești, măcar nu declara asta pe față. Faptul că dai share la o chestie care ție ți se pare super profundă nu te face mai special, băiete. Nu te face mai interesant. Te face doar mai prost. Iar oamenii fug de proști. Instinctiv. Asta e legea firii, nu ai ce-i face.

P.S.: Acest articol nu este destinat tipilor artiști și profunzi. Este destinat, doar, tipilor. Ăia care zâmbesc când le urezi ”baftă la pește” înainte de a merge la pescuit! Adică, oameni inteligenți. Spor! Sau/și share la acest articol.pescuit

Sursă foto: pescuit via Shutterstock

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „De ce nu te plac nici banii, nici femeile, nici masinile luxoase”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.