Dacă nu imortalizezi fiecare moment, degeaba faci sport :)

Nu sunt eu un mare sportiv și nici nu am o viață plină de adrenalină și aventuri însă am internet, ceea ce face să am măcar un pic de habar despre ce ar presupune o astfel de viață precum și cum ar fi să trăiesc așa.

Iar dacă ar fi să trăiesc numai printre munți, călare pe biciclete, motociclete sau cu câte o parapantă în spate, știu sigur că aș folosi o cameră video sport precum e SJCAM SJ4000. Asta deoarece așa ai putea retrăi acele momente când andrenalina este la nivel maxim oricând dorești, nu numai o singură dată.

Camera_Video_Sport_SJ4000_Plus_2k

De asemenea a devenit deja un trend ca pasionații de sporturi extreme să își filmeze acrobațiile și traseurile făcute iar mai apoi să urce videoclipurile pe Youtube. După acest pas există mai multe posiblități:1.videoclipul te poate ajuta să cunoști noi oameni cu aceleași pasiuni sau 2.videoclipul se viralizează, devii popular și poți chiar să câștigi niște bani. Eh, așa-i că parcă ar merita investiția, nu?

Dar totuși nu putem filma cu telefonul mobil sau cu o cameră video obișnuită, pentru că acestea nu vor obține cine știe ce rezultate. De aceea ar fi bine să alegem o cameră video de acțiune, care să nu piardă niciun detaliu chiar dacă noi pedalăm cu viteză printre copaci și stânci, la vale. Teoretic o astfel de cameră ar trebui să imortalizeze nu numai drumul pe care îl parcurgi, ci și fiecare copac sau orice alt obstacol care-ți iese în cale.

Camera_Video_Sport_SJ4000_Plus_2k_2

Din acest motiv camerele video sport dispun de foarte multe dotări. De exemplu acestea pot filma în 2K, deci cu rezoluții de înaltă calitate, pot înregistra sunetul cu ajutorul microfonului incorporat iar fisierele pot fi transferate apoi foarte ușor pe calculator folosind un cablu USB. Uitați mai jos un videoclip despre această cameră:

Un alt aspect ce trebuie luat în vedere atunci când vă gândiți să filmați folosind telefonul mobil este rezistența acestuia. Nu se va face oare bucățele la prima căzătură de pe bicicletă? Este foarte probabil. Din acest motiv am recomandat camera SJCAM SJ4000 care dispune de o carcasă subacvatică, de o ramă de protecție bacpac precum și de sisteme de prindere pe bicletă sau cască. Pe scurt, dacă sunteți pasionați de sporturile extreme, ar trebui numaidecât să și filmați acrobațiile însă nu cu orice cameră, ci o cameră precum e cea recomandată de mine în rândurile anterioare.

Legat de magazinul recomandat, Smart Products este o firmă care are autorizație pentru distribuirea produselor SJCAM, deci puteți cumpăra de la ei fără griji.

camere video sport

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Dacă nu imortalizezi fiecare moment, degeaba faci sport :)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.