Da, ati vazut si ascultat si mizeria asta

Am stat mult pe gânduri până să postez asta. M-am hotărât să o declar una dintre cele mai mari mizerii din toate timpurile. Din păcate, melodia asta va avea (și are) vizualizări mai multe decât ați fi sperat vreodată (pentru că e distribuită de site-urile de ”știri”). E mai mult o dedicație pentru cei care o ard cu hope in humanity restored. Think again. Imaginați-vă că omul ăsta are fani. Care se vor întâlni ocazional cu al tău copil la școală. Și vor fredona :( Și adulți care vor face glume pe treaba asta :( Cum e cu hope in humanity?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Da, ati vazut si ascultat si mizeria asta”

 1. Erau la tv niste prostii romani de la stiri. Si aia din afara faceau misto de piesa asta de rahat si de noi. Si ce ziceau ai nostri? Ca aia din afara ne apreciaza, ca avem si reusite, ca alea-alea. De aia e de prost sa te uiti la stiri.

  Răspunde
 2. Ca sa te uimesc si mai tare am sa-ti spun si suma pe care presteaza la nunti impreuna cu formatia sa.4500 de euro este suma si este favoritul romilor cu avere pe aici prin ardeal1.

  Răspunde
 3. M-a mancat ca pe arici si am dat drumu la boxe. E genul de melodie la care vecinii mei dragi nu mi-ar bate in geam. ALT+F4 si repeat System of a Down playlist :D

  Răspunde
 4. Casa de discuri Viper Production. ;) Classy! ;)
  Am dat drumul la sonor si, daca nu-l opream suficient de repede, Maria imi facea un cucui! ;)
  Ce ai contra acestor capodopere? Mie-mi place sa le ascult, dar cu sonorul oprit. ;)
  In ultimul timp ai gusturi din ce in ce mai fine, domnul meu. ;)
  Stii ce spuneam eu inainte, ca e bine sa nu mai scrii de bere? Uita, te rog, scrie mai bine despre bautura. ;)
  Ce freza eleganta are domnul care se manifesta cantand! Am ramas placut impresionat! ;) L-o fi lins vaca? :)
  Casa de discuri Viper Production. :) Albumul “Vedete in actiune 2013”. Care vedete? Domnul Ciorba? Parca am mai auzit numele asta, dar nu tin bine minte exact. Are o ruda chef? Gatea Maria ceva cu nume asemanator, cred ca era creatia master chef Ciorba. ;)

  Răspunde
 5. Evident ca ai dreptate.Am ramas crucita ,cand am vazut ce le place asa de mult englezoilor. Altceva ma distreaza insa…Ai inceput sa pui titluri ca-n presa de scandal.Data viitoare sa scrii “Veti ramane socati ,cand veti asculta mizeria asta…” :)))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.