Voi vă cumpărați haine de pe internet?

Am încredere în cumpărăturile pe internet și pot să zic că o mare parte din ele le fac doar pe internet. Toate gadget-urile mi le cumpăr de pe site-uri precum eMag sau PCGarage, cărțile de pe Libris sau Elefant iar alte obiecte le iau de pe site-urile pe care mi le oferă Google. Nu mi-a fost frică niciodată să comand cu cardul și nu am avut niciodată probleme cu coletele venite. Totuși în ceea ce privește achiziția de haine online, încă am câteva rețineri.

Nu spun că site-urile care vând haine nu sunt de încredere ci pur și simplu încă nu simt că aș putea cumpăra haine de pe internet.

Cred în totalitate că magazinele de îmbrăcăminte online vând produse de calitate. Nu am motive pentru care să mă îndoiesc de acest fapt. Neîncrederea mea stă în faptul că nu prea am încredere în mărimile hainelor.

De exemplu de unde aș putea ști că o pereche de pantaloni ar putea fi prea incomozi din cauza mărimii mici sau că poate ar sta pe mine ca pe clownii de la circ? Sau să luăm alt exemplu: de unde aș putea ști că o cămașă nu mă prinde bine sau îmi scoate prea mult în evidență burta de bere? Chiar dacă vara aceasta vreau să o dau jos, cel puțin voi încerca, nu aș vrea să mă risc.

Recunosc că nu prea cunosc politicile pe care le au magazinele de îmbrăcăminte și poate că se pot returna produsele în cazul în care mărimea nu este corespunzătoare corpului nostru. Adevărul e că un magazin online care ar permite acest lucru, ar avea mare succes. Părerea mea. Totuși ar fi și ceva pagube deoarece nu știm niciodată unde ajung coletele și cum ar putea fi tratate hainele din ele.

Cred însă că această teamă de a cumpăra haine de pe internet va dispărea odată ce voi avea curajul să fac o comandă. Dacă voi fi mulțumit de conținutul coletului și mă voi simți bine în acele haine, atunci este foarte probabil ca data viitoare să am mai mult curaj. De fapt, cred că așa am făcut și în cazul gadgeturilor precum și în cazul cărților. Nu știm niciodată adevărul până nu îl simțim pe pielea noastră.

Acum aș dori să vorbim despre experiențele voastre în acest sens. V-ați cumpărat vreodată haine de pe internet? Și mai important, mărimile au fost în regulă? Adică, vi s-au potrivit ok?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Voi vă cumpărați haine de pe internet?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.