Cum vezi pe Facebook un live photo de pe un iPhone

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Știți probabil că iPhone are funcția aia de live photo (pe care au o au și telefoanele cu Android de mai multă vreme). Ei bine, am observat o chestie interesantă zilele astea pe Facebook. Dacă navighezi de pe iPhone (iPhone 6S în cazul meu – nu știu dacă merge la alte modele, n-am testat) pe Facebook și apeși mai lung pe o poză, vei observa că dacă este realizată cu live photo se va mișca. Adică vei vedea momentele de înainte de a fi făcută poza. Nu știu cât de mult ajută treaba asta, dar am descoperit-o și am zis să vă anunț pe blog despre ea :). Prima dată am descoperit-o când am văzut poza asta la Cristian Florea, postată pe Facebook.

Coca-Cola s-a gândit să facă niște sticle în ediție limitată și să-mi trimită și mie. Thanks! 󾌰

Posted by Cristian Florea on 24 Februarie 2016

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Cum vezi pe Facebook un live photo de pe un iPhone”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend