Cum, ma, sa izolezi termic gardul cimitirului?

Văzut la Marius pe Facebook și titlu preluat tot de la el din share. Pentru că asta e cu adevărat întrebarea: cum, mă, să izolezi termic gardul cimitirului? Cel care a postat inițial susține că acest lucru se întâmplă în Sineasca (Oltenia) pe sponsorizări PSD. Treaba cu partidul și cu sponsorizările e o informație pe care eu personal nu pot s-o verific, dar din poza de mai jos se vede clar că un gard de cimitir se izolează termic. Plus de asta tind să cred că e adevărat, pentru că în campanii electorale realitatea bate și cel mai tare film de la Hollywood. izolatie gard cimitir

5 comentarii la „Cum, ma, sa izolezi termic gardul cimitirului?”

 1. Inca ceva:solul unde se afla cei doi pare mai degraba interiorul unei cladiri decat un trotuar aflat in exteriorul unui gard de cimitir iar gaurile facute in polistiren par zone de acces pentru utilitati (in gardul unui cimitir nu ar avea nici un rost).Parerea mea.

  Răspunde
 2. Este posibil ca acel zid sa fie un perete lipit de gardul cimitirului.Daca ne uitam cu atentie vedem in partea de sus niste fier beton care par a fi stalpi de sustinere si unde se agata apoi planseul(grinzile din planseu)Or fi si oameni care au casa sau magazinul lipite de cimitir.E ciudat in acest caz ca face izolatia interioara inainte de a termina constructia.Dar poti sa stii?

  Răspunde
 3. Cel mai probabil nu este vorba de o izolare termica. Si eu am crezut ca este oarecum ciudat insa foarte probabil au dorit sa infrumuseteze gardul. Polistirenul este liniar, fara denivelari…deci necesita finisare minimala!

  Răspunde
 4. Pai voiai sa raceasca inhumatii si sa nu poata merge la vot ?
  PSD-ul trebuie sa aiba grija de bazinul electoral si dupa rezultatele alegerilor se vede ca de data asta „sistemul” lor a functionat mai bine.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.