Cum ignori oamenii care te înjură?

Pur și simplu îi ignori. Oamenii care te înjură nu sunt hateri sau troli. Haterii și trolii au creier și postează inteligent. E imposibil să nu zâmbești la un trolling de calitate. Prost să fii să nu-l apreciezi și să te oftici. Dar ăia care pur și simplu te înjură fără argumente sau măcar un pic de ironie… nu știu cum sunt, dar mi-am dat seama că te simți mult mai bine dacă îi ignori. Azi mi-a zis-o unu de mamă… ghici unde… chiar pe Google+ :). Am în acest moment 5.354 de persoane care mă urmăresc pe Google+. Unii cred că m-au adăugat în cercurile lor din greșeală pentru că altfel nu-mi explic. Fraților, puteți să scoateți oameni din cercuri la fel de bine cum i-ați adăugat. E chiar mai simplu să scoți un om dintr-un cerc de pe Google decât să dai unfriend pe Facebook. Eu oricum ignor înjurăturile pentru că sunt ferm convins că oamenii care te înjură, înjură de fapt proiecția lor față de persoana ta, nu pe tine ca om. Pentru că pe tine ca om nu te cunosc, n-au dat niciodată mâna cu tine, nu au băut nici o bere cu tine, deci, pur și simplu nu te cunosc.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Cum ignori oamenii care te înjură?”

 1. Trolling-ul este o arta pe care multi vor sa o stapaneasca da nu multi si reusesc. Tu iti dai seama, la scoala esti ignorat, profesorii te ard cu note proaste, ai tai acasa iti scot ochii ca esti ars cu note proaste, prietenii tai pe care ii ai nu fac altceva decat sa rada de tine, ce alternativa iti ramane? Intri pe net si incepi sa te descarci, ca atat te duce creierul. Eu am invatat acum sa-i ignor pe amaratii astia, nu-mi mai bat capul, daca ii pot jigni subtil ii jignesc daca nu ii ignor , blochez,sterg etc. La injuratura pe care ti-o adreseaza un idiot fata in fata acolo este chiar indicat sa-l mangai putin pe spate cu ciomege, dar apar reclamatii la politie interventii cu tovarasii tovarasilor lui si tot tu ai de pierdut. Vorba filmului, Goosfraba :)) .

  Răspunde
 2. Unii oameni nu prea sunt setati genetic sa ignore. Si aici vorbim de orice, inclusiv de injuraturi offline sau online. Acum, la unele e bine sa ripostezi dar de obicei incerc sa le ignor pe toate:).

  Răspunde
 3. E o chestie aici. Nu cum ii ignori, ci cum te prefaci ca nu iti pasa in timp ce pe tine te manaca in tastatura rau de tot. Pe aia cu trolingul de calitate o aprob.

  Răspunde
 4. Asta asa-i.. mereu sunt prosti dornici de afirmare. Deci, merita si ei cat de cat efortul de a le da atentie.. macar 1%. Eu unu de regula, ori le dau replica, ori ma sterg la “ass” cu vorbele lor.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.