Cum faci un flyer rapid și ușor în mai puțin de 10 minute

Dacă cauți să afli cum faci un flyer rapid și ușor în mai puțin de 10 minute, fără să instalezi un program pe calculator, intră aici acum.

Fie că ai nevoie să faci un flyer pentru un proiect la facultate, o temă la școală, o prezentare de vânzări la muncă, ca freelancer sau ca proaspăt angajat într-un departament de marketing, îți voi prezenta 3 pași simpli pentru a crea un flyer.

De ce e bine să știi să faci un flyer

Este bine să știi cum să faci un flyer deoarece nu se știe niciodată când vei avea nevoie de această aptitudine. Poate vei avea cândva un proiect la școală care cere realizarea unui flyer, o temă la o facultate de comunicare și relații publice sau chiar un side hustle.

Este foarte simplu să înveți cum faci un flyer, deoarece în acest articol de pe blogul meu îți voi oferi toate informațiile necesare și îți voi oferi un tutorial pas cu pas de creare a unui fluturaș (flyer). Nu ai nevoie de cunoștințe sau programe instalate pe calculator.

Mai jos ai cei trei pași necesari creării unui flyer, dar și un videoclip cu instrucțiuni pe care l-am creat special foarte scurt și foarte simplu astfel încât să reușești să înveți să faci un fluturaș de promovare (care să arate și bine) în mai puțin de 10 minute.

Pași creare flyer

Cum faci un flyer online gratuit
  1. Îți faci rapid un cont gratuit pe Canva folosind acest link.
  2. Selectezi ”Flyer” și apoi alegi un template de flyer care îți place.
  3. Schimbi textul și imaginile cu ce vrei tu și apoi îl descarci în pdf.

Video tutorial cum faci un flyer

În acest videoclip de aproximativ 10 minute (ca să nu fie lung și plictisitor) vei afla cum faci un flyer online gratuit folosind Canva, fără să instalezi niciun program pe calculator și fără să ai cunoștințe avansate de operare PC. Apasă play.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.