Cum e berea Guinness si Budweiser

Ambele sunt bune, dar sunt total diferite. Atât Guinness cât și Budweiser sunt două mărci de bere foarte cunoscute la nivel global. Guinness e cu totul și cu totul altceva față de o bere obișnuită. Are un gust puternic și e slab acidulată. Este amăruie și per total gustul este profund. E genul de bere care merită degustată, nu băută pe nerăsuflate. Îi simți aroma și după o jumătate de oră de la consum. Budweiser e genul de bere pe care aș bea-o oricând cu plăcere. Varianta încercată de mine e cea standard. Este o bere ușoară, de vară aș putea spune. Are o aromă discretă și nu este foarte acidulată. Recomand să le încercați.Bere Budweiser Bere Guinness

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Cum e berea Guinness si Budweiser”

 1. Imi place foarte mult Budweiser, nu-mi place Guiness. Cel putin nu cea din “comertul socialist” ;)
  Am baut Guiness acum multi ani la munte (o excursie) de la “mama ei”, din rezerva unui fiu de senator care a adus-o de “la mama ei”. ;) Aceea mi-a placut.
  Nu stiu cat de adevarata este povestea ca produsele facute pentru piata noastra sau importate sunt diferite calitativ de cele din taerile mai “occidentale” ;) , dar aici am vazut diferenta.
  De berea Mithos ce parere aveti (bauta pe o plaja in Grecia) ;)
  Daca a venit vorba de Grecia, Fanta si alte sucuri din Grecia mi se par mai proaste decat cele similare din Romania.
  La fel, anumite marci de bere care se gasesc in Romania in mod curent, sunt mult mai proaste in Grecia.

  Răspunde
 2. Ce-i drept n-am avut ocazia sa incerc beri gen Budweiser, Guinness sau altele de genu’ dar preferata mea de pe piata din Romania este Skol. Nu stiu cat la % malt au celelalte beri ‘normale’ dar la skol am retinut ca are 100%. Si chiar asa se simtea.

  Răspunde
   • Mie gustul îmi amintește de vremurile în care berea românească era bere adevărata și făceai diferența după gust din ce regiune geografică provine o bere. Păcat că nu e românească și că e de două-trei ori mai scumpă decât cea mai ieftină bere de pe piață :)

    Răspunde
    • Costă un pic, dar după aia sticlele alea sunt numai bune pentru suc de roșii :) Nici Budweiser sau Guinness nu-s tocmai ieftine. De asta le cumpăr mai degrabă doar să le gust, iar când am chef de băut ca lumea o dau pe Timișoreana :)

    • Timișoreana a fost o perioadă și preferata mea, cea la doză sau la sticlă că la PET deja e doar numele de Timișoreana, dar de la o vreme nu mai are același gust de odinioară – ori au mai multe centre de producție, ori au schimbat rețeta, ori e altă apă, ori calitatea ingredientelor lasă de dorit… nu știu, cert este că nu mai are același gust și de aceea m-am reprofilat pe Ursus.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.