Cum cumperi Worldcoin și de unde cumperi crypto dezvoltat de fondatorul Chat GPT

Vreau să încep acest articol prin ați spune să fii foarte atent la Worldcoin, proiectul crypto al cărui cofondator este Sam Altman, adică unul dintre fondatorii OpenAI/ChatGPT.

Le ce trebuie să fii atent față de Worldcoin? Ei bine, dacă vrei să cumperi Worldcoin, trebuie să afli că există două proiecte cu numele de Worldcoin cu simboluri crypto diferite.

Există simbolul WDC pentru Worldcoin, cryptomonedă care a crescut cu multe procente pe fiondul știrilor, dar care nu are nicio legătură cu Sam Altman, cofondatorul OpenAI/ChatGPT.

Și există simbolul WLD pentru Worldcoin, care este simbolul corect pentru proiectul crypto Worldcoin și probabil asta este ce vrei să cumperi.

Cum și de unde cumperi Worldcoin?

Cel mai sigur loc de unde poți cumpăra Worldcoin în acest moment este Binance. Dacă nu ai deja un cont pe Binance îți poți face un cont folosind , pentru că îți va oferi 20% reducere pe viață la toate comisioanele de tranzacții.

Majoritatea afiliaților pot oferi maximum 10% reducere la comisioane prin linkul lor. Eu pot oferi 20% pentru că sunt un afiliat Binance foarte vechi. Așa că dacă nu ai deja un cont pe Binace, fă-ți un cont apăsând pe linkul de mai sus.

Cum îți faci cont pe Binance? Îți las un link către un video de-al meu mai jos.

Cum cumperi Worldcoin?

Procesul de cumpărare a cryptomonedei Worldcoin de pe Binance este la fel de simplu ca achiziția oricărei criptomonede. Îți las mai jos un tutorial de cumpărare de pe Binance.

Deși nu îți arată exact cum să cumperi Worldcoin, acolo vei învăța cum să cumperi cryptomonede de pe Binance și vizualizând exemplul respectiv, vei învăța cum să cumperi și Worldcoin sau orice altă criptomonedă.

Ce este Worldcoin

Organizația Worldcoin a fondatorului OpenAI/ChatGPT, Sam Altman, și-a propus să scaneze ochii unui miliard de oameni cu ajutorul unui dispozitiv biometric sferic, denumit The Orb

Cei care acceptă să fie scanați vor primi un token cripto cotat pe Binance plus o identitate digitală (WorldID) care va certifica, printre altele, că nu sunt roboți.

Scanarea se va desfășura în 35 de orașe din 20 de țări. România nu este prinsă în program momentan.

Pentru unii, a privi fix într-un dispozitiv de scanare a irisului pentru a câștiga bani digitali sună ca un film SF distopic devenit realitate.

Worldcoin insistă însă asupra faptului că scanările sunt necesare pentru a discerne în viitor între oameni și roboți, pe fondul unui boom al tehnologiei de inteligență artificială.

Worldcoin a declarat că a înregistrat deja două milioane de persoane în ultimele șase luni, în timpul fazei beta de testare, cu o rată de 40.000 de utilizatori pe săptămână.

Deși sună cam creepy faza asta, Sam Altman cred că știe ce face pentru că știe și ce poate face inteligența artificială.

Practic, el pune bazele în acest proiect pentru rezolvarea unor probleme care vor apărea în viitor, dar care nu ne imaginăm acum că vor apărea.

Ce părere am eu despre Worldcoin

Nu am studiat Wordcoin suficient de mult încât să am o părere completă. Dacă am investit însă în Worldcoin? Da, am investit imediat și apoi am făcut acest video de mai jos:

De asta este bine să mă urmărești și să mă adaugi la favorite sau să apeși clopoțelul, ca să primești notificări în timp real :)

Totuși, acest video sau articol nu reprezintă un sfat investițional sau un îndemn la investiții. Este conținut pur informativ. Realizează investiții pe baza propriilor tale decizii.

Și acum că am termina cu disclaimerul, iată ce declară cei de la Worldcoin:

În cazul în care va avea succes, credem că Worldcoin ar putea crește oportunitățile economice, ar putea scala o soluție fiabilă pentru a distinge oamenii de inteligența artificială online, ar permite procese democratice globale și, în cele din urmă, ar arăta o cale potențială către venitul universal de bază finanțat de AI

Explică fundația lui Sam Altman

Și de aici, suntem liberi la scenarii.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.