Cum am rămas cu motorul în mijlocul câmpului la ceva distanță de casă

Ieri am avut o zi interesantă. Per total a fost ok. M-am amuzat și am mers mai departe. Însă probabil ați văzut videoul de pe canalul meu de YouTube și v-ați amuzat alături de mine. Trebuia să fac glume pe drum ca să rămân calm :)

Ce nu am zis în videoclipul de mai jos:

  • Da, am încercat să îl împing și să plec cu el în viteză la vale. Am făcut asta de multe ori. Tura asta nu a mai vrut. Să urc un deal la mână de încă două ori și să mai încerc era sortit eșecului. Plus că mă consuma.
  • Am zis că îl vând la nervi. Îi făcusem deja și preț. Eram nervos în momentul ăla. Dacă urmăriți videoul până la final, veți vedea că atunci când am ajuns acasă m-am ”sucit”. Momentan nu îl vând. Văd peste o săptămână.
  • Iar legat de preț, da, el așa stricat probabil merită între 500 și 700 de euro, sumă de bani pe care i-o voi dat direct persoanei care mi l-a dat. Însă eu am băgat peste 1.300 euro în el. Mi-ar părea rău să-l dau așa ușor.
  • Nu, nu e de la baterie. Bateria este cumpărată de nouă acum câteva zile. Îi mai pusesem o baterie nouă anul ăsta în martie. Am mai luat una nouă acum câteva zile. E o nebuloasă problema motorului ăstuia.
  • Carburatorul este proaspăt recondiționat, arată ca nou. Garniturile sunt schimbate total cu un kit complet acum 5 zile. Am stator nou. Probabil mai trebuie reglat ceva în carburator sau ceva. Nu îmi dau seama.
  • Motorul este ok. La testul de compresie a ieșit perfect, zici că e nou. Nu e de la motor în sine. Eu încă cred că e de la un reglaj de carburator. Însă acum trebuie să cumpăr un kick, că l-am rupt la cât am insistat.
  • O să-mi iau cel mai probabil un KTM 250 EXC în 2 timpi din 2017 după episodul ăsta. Am un prieten care mi-l dă la preț bun și bine îngrijit. Anul ăsta am învățat un pic enduro. Acum știu ce îmi doresc.
  • Totuși, dacă reușesc să îl repar îl mai țin și pe aceasta de backup. Poate mă mai dau cu alți prieteni cu el. Doar dacă nu îl repar îl voi vinde cuiva care vrea să-și consume energia să-l repare. Cred că pe 1000 euro.

Vlog

Dacă ai chef să te distrezi, bagă un ochi aici :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.