Cum alegi o geantă de laptop

Geanta de laptop este un must have, indiferent că ai un laptop scump sau un laptop de care nu-ți pasă. O geantă de laptop are trei mari beneficii. O geantă de laptop te ajută să-ți cari laptopul cu ușurință. O geantă de laptop îți protejează laptopul. O geantă de laptop poate fi privită și ca un accesoriu de stil. Lucrurile astea sunt cunoscute de toată lumea și la nivel teoretic alegerea unei genți de laptop se poate dovedi totuși un pic mai dificilă. În primul rând, pentru că sunt foarte multe modele. Uite, intră aici ca să arunci o privire. Vei observa peste 600 de opțiuni.

În acest articol voi scrie mai multe lucruri despre cum alegi o geantă de laptop, pentru că atunci când mi-am luat MacBook-ul am căutat destul de mult. Iar acum îmi doresc să-mi schimba geanta de laptop pentru că cea actuală e de culoare deschisă și se murdărește foarte ușor – iată o informație care îți poate fi de folos atunci când îți iei o geantă de laptop.

Ok, în primul și în primul rând trebuie să alegi o geantă de laptop specifică dimensiunii laptopului tău. Nici mai mică, nici mai mare. Eventual caută dacă există o geantă de laptop dedicată laptopului tău. Spre exemplu, pentru MacBook-uri se fac accesorii dedicate, printre care se numără și gențile pentru laptopuri. Dar dacă laptopul tău nu are accesorii dedicate, nu-i problemă. Trebuie doar să-ți iei geanta specifică dimensiunii. Dacă îți iei o geantă mai mare decât trebuie laptopul se va mișca în ea, iar în caz de impact pagubele vor fi mai mari. Dacă îți iei o geantă prea mică, laptopul nu va încăpea cum trebuie în ea, logic.

Materialul genții de laptop este iarăși important. Dar ține mai degrabă de buget și de stilul tău de viață. Dacă lucrezi într-un mediu elegant sau vizitezi clienți mai pretențioși, merită să te orientezi către un model de geantă de laptop din piele. E un pic ciudat ca tu să fii îmbrăcat business și să ai un rucsac în spate în care îți ții laptopul sau o geantă de laptop care nu face parte din peisaj. Dar nu e o chestie bătută în cuie. Geanta trebuie să-ți placă ție în primul rând.

Eu am ales o geantă de laptop din material textil. Ce mi-a plăcut la ea a fost faptul că era dedicată modelului meu de laptop, dar era și bine compartimentată. E bine să te gândești și la acest aspect atunci când îți cumperi geanta de laptop, mai ales dacă vei mai căra în ea tableta, agenda, pixurile etc. Să ai grijă și ca geanta de laptop să aibă bureți de protecție în interior.

Eu nu mi-am scăpat până acum laptopul pe jos, dar nu de puține ori am atins cu el pereții un pic mai dur. Din fericire geanta și-a făcut datoria cu brio. Da, elementele de protecție a unei genți de laptop fac ca aceasta să fie mai mare și mai butucănoasă, dar crede-mă că merită. Gândește-te numai că îți pui laptopul în portbagaj și cu alte chestii și te duci la munte prin ruta Oituz. Cu siguranță geanta laptopului va avea un rol important atunci când ți se amestecă lucrurile prin mașină. Designul e important, pentru că geanta de laptop ne reprezintă uneori la fel cum ne reprezintă o haină. Dar și protecția e importantă. De asta ne și luăm o geantă pentru laptop. Ca să-l transportăm și să-l protejăm.

Ultimul subiect legat de cumpărarea unei genți de laptop este prețul. Un preț pentru o geantă de laptop cu adevărat bună, dar ieftină în același timp, este de vreo 100 – 200 lei. Gențile sub prețul ăsta s-ar putea să nu fie suficient de calitative, să nu aibă elemente de protecție etc. Gențile de peste 200 lei au probabil niște avantaje, dar nu sunt pe bugetul oricui. Există și genți de laptop mai scumpe, care trec și de 1.000 lei. Sunt fabricate din piele și sunt mai elegante. Fiecare cu bugetul său. Las aici și un link către niște genți de laptop, ca să vă uitați.

Geanta laptop

Genti laptop

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.