Cum adaug Google Authorship?

Atenție, acest articol nu este un tutorial. L-am scris special pentru Alex, un blogger care mi-a pus această întrebare pe mail după ce a încercat deja mai multe metode. Așa că va fi scurt, nu va fi ceva pas cu pas. Alex, nu mai încerca cu email@domeniultău.ro. Bagă într-un widget care să fie vizibil pe toate paginile un Google+ badge cu profilul tău de pe Google Plus. Apoi, adaugă la profilul tău de Google+ 3 pagini de pe blog: pagina principală, pagina cu arhivele autorului (pagina cu articole postate de tine) și pagina despre mine (about). Îți recomand ca numele de utilizator WordPress (cel cu care te autentifici pe blog) să fie identic cu cel de pe Google+. Apoi, așteaptă 24 de ore să se propage schimbările (de obicei durează mai puțin) și testează abia după cu Rich Snippets. Dacă îți apare poza acolo ar trebui să apară în câteva zile și în căutările de pe Google. Poți testa căutând pe Google titlul articolului tău + numele tău, ca să vezi dacă măcar ție îți apare ceva. Eu asta am făcut și funcționează. Asta după ce am întâmpinat cam aceleași probleme ca tine cu autentificare de pe nume@domeniu.ro. Sper să meargă și în cazul tău! Succes cu blogul!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Cum adaug Google Authorship?”

 1. si eu am patit la 4 siteuri singura modificare este acceptarea de link personalizat pentru profilul google plus culmea , foto apare la cautari cand sunt conectat la google .

  Răspunde
 2. Si la mine de cateva saptamani a disparut poza si nu am adus nici o modificare , dar sper sa isi revina pentru ca este foarte important acest tool dpdv seo :)

  Felicitari pentru articol ;)

  Răspunde
 3. Hmmm, eu asteptam mult si bine sa primesc un mail de la tine cu vreo rezolvare, si tu ai scris articol.. :D . Am sa incerc maine sa vad ce pot face . Daca nu rezolv, revin cu un comment. Mersi frumos.

  Răspunde
 4. cred ca am gasit explicatia la ce se intampla de cateva zile. uite aici un link interesant in care se vorbeste despre asta:
  http://www.virante.org/blog/2013/12/19/authorshippocalypse-google-authorship-penguin-finally-appeared/

  se pare ca vor fi afisate mai putine poze cu autori in search results si vor aparea in special cei mai de calitate. se pare ca a ta a ramas. deci inseamna ca te apreciaza google. nice :) inca nu se stie sigur dar ce scrie in acel articol s-ar putea sa fie adevarat.

  Răspunde
 5. am observat ca de cateva zile la unii nu mai apare poza de autor in cautari. nu inteleg de ce…si daca testez cu rich snippets apare. ciudat…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.