Cine mai fabrica masini bune de spalat?

Mașina de spălat din casă nu mai are mult de trăit. Simt asta. Și am început să mă uit azi pe ofertele la mașini de spălat de aici. Mi-am dat seama că n-am nici o idee și că între timp au apărut branduri de care nu știam. Nu vreau să investesc prea mult în noua mașină de spălat. Vreau doar să funcționeze bine și eventual să nu mă poarte prin garanții – bine, asta nu-mi poate garanta nimeni. Întrebare: ce branduri mai fabrică mașini bune de spălat? Ce știți de calitatea mașinilor de spălat Samsung sau BEKO? Gorenje mai e la fel?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

34 de comentarii la „Cine mai fabrica masini bune de spalat?”

 1. Salut,

  Ce ai ales pana la urma? Eu ma gandesc sa fac comanda la un Samsung, nu e ecobubble dar nu ma intereseaza ft mult functia respectiva.

  Răspunde
 2. Buna, folosec o masina nemteasca Miele cu 2 motoare W763 ( la mana a doua) de 16 ani .
  Recomand cu toata inima gama Miele , doar ca nu stiu de unde sa cumperi n-am vazut in nici un magazin de profil, doar on line.

  Răspunde
 3. Gabi eu iti recomand electolux e urm achizitie pe care vreau s-o fac si cam testez piata de vreo 6 luni, am ac whirpool e ok dar la electrolux am gasit cea mai buna varianta

  Răspunde
 4. Samsung au ieșit cu ceva nou si inedit: rezistenta din ceramică, nu mai folosești produse gen calgon, au un tambur special Diamond drum, nu au cuva capsată, sunt făcute in Polonia, au o tehnologie ecobubble, astea ar fi principalele. Beko au 5 ani garanție arctic au 3 sunt fix aceleași mașini de spălat, iar gorenje sunt mașini făcute in slovenia. Lg.urile mai sunt ok, au motoare directdrive, montate direct pe cuvă, sunt digital inverter cu 10ani garanție (doar motorul Atenție!) hotpoint ariston mai sunt ok, au 5ani garanție. Pt alte detalii, îți pot sta la dispoziție. O zi bună!

  Răspunde
   • Eu stiu de Daewoo.Am fost la “EI” acasa doi ani si am fost impresionat de cit de bune sint toate
    produsele “Daewoo”.Cind am venit acasa in 2003 mi-am cumparat numai aparate Daewoo care
    merg si acum dupa 11 ani.Recomand masina de spalat Daewoo,cu bule de aer,e foarte buna si
    economica si usor de programat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.