Lista

Cine nu dorește mărirea alocației pentru copii

Veți vedea în imaginea de mai jos numele și adresa de email a celor care nu doresc mărirea alocației pentru copii. Imaginea a fost distribuită pe pagina oficială a Asociației ”Salvați Copiii”. Poate dați și voi mai departe treaba asta ca să știe tot cetățeanul ce și cum. Sau poate le trimiteți aleșilor câte un mail, dacă tot aveți adresele acestora. Socialismul nu era altceva? Update: se pare că în urma presiunii opiniei publice (bloggeri, share-uri, mailuri directe etc.) până la urmă s-a votat pentru dublarea alocației. Detalii aici, pe blogul lui Arhi.Cine nu doreste marirea alocatiei pentru copii

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Marius

  Reply Reply 20/05/2015

  Dar pentru ăia care-și aleg pensiile speciale acum nu zice nimeni nimic?! Nicio campanie?! :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/05/2015

   Dacă ai o listă oficială și cu ăia, dă-mi-o că o pun și pe ea :)

   • Marius

    Reply Reply 20/05/2015

    Cred că ar fi prea lungă. Auzisem că au votat aproape toți.
    Proști ar fi să refuze să ia niște bani de 2 ori, nu?!

 • dan-t

  Reply Reply 20/05/2015

  Cu cat s-a marit alocatia? Cat inseamna in cosul zilnic? Parerea mea ca pentru cei care conteaza cu adevarat este prea putin, iar pentru ceilalti deloc. Banii care se dau in plus acum poate ar trebui bagati intr-o masa calda la pranz, rechizite sau orice altceva ce ar duce la reducerea abandonului scolar. Abandonul scolar, analfabetismul si lipsa educatiei in general sunt unele dintre cele mai mari probleme ale Romaniei sunt sursele unora dintre cele mai grave probleme ale societatii noastre. Parerea mea! Numai bine!

 • Paul

  Reply Reply 20/05/2015

  Gabi, intrebare generatoare de aruncari cu pietre: ce inseamna aceasta modificare la bugetul familiei tale?

Leave A Response

* Denotes Required Field