Cine nu dorește mărirea alocației pentru copii

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Veți vedea în imaginea de mai jos numele și adresa de email a celor care nu doresc mărirea alocației pentru copii. Imaginea a fost distribuită pe pagina oficială a Asociației ”Salvați Copiii”. Poate dați și voi mai departe treaba asta ca să știe tot cetățeanul ce și cum. Sau poate le trimiteți aleșilor câte un mail, dacă tot aveți adresele acestora. Socialismul nu era altceva? Update: se pare că în urma presiunii opiniei publice (bloggeri, share-uri, mailuri directe etc.) până la urmă s-a votat pentru dublarea alocației. Detalii aici, pe blogul lui Arhi.Cine nu doreste marirea alocatiei pentru copii

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Cine nu dorește mărirea alocației pentru copii”

  1. Cu cat s-a marit alocatia? Cat inseamna in cosul zilnic? Parerea mea ca pentru cei care conteaza cu adevarat este prea putin, iar pentru ceilalti deloc. Banii care se dau in plus acum poate ar trebui bagati intr-o masa calda la pranz, rechizite sau orice altceva ce ar duce la reducerea abandonului scolar. Abandonul scolar, analfabetismul si lipsa educatiei in general sunt unele dintre cele mai mari probleme ale Romaniei sunt sursele unora dintre cele mai grave probleme ale societatii noastre. Parerea mea! Numai bine!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend