Black Friday

Ce voi urmari eu de Black Friday 2014

În primul rând, pe 21 noiembrie, dimineața la prima oră, voi sta cu ochii numai pe eMAG. Îmi închid toate tab-urile din browser ca să nu fiu distras de nimic și caut reduceri pe următoarele segmente.

Menționez că am făcut deja filtrări pe gama de produse care mă interesează (specificații, disponibilitate stoc, marje de preț etc.) așa că dacă vă regăsiți în intențiile mele puteți da click pe linkurile de afiliere de mai jos ca să urmăriți prețuri. Eu, de exemplu, când vine ziua, voi intra de aici, din acest articol, ca să mă duc direct pe categoria deja segmentată de înainte pentru că orice Black Friday se mănâncă cu ceva planificare, astfel încât să aterizez direct pe ofertele care mă interesează, nu neapărat cele de pe prima pagină.

Black Friday 2014

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Sorin

  Reply Reply 16/11/2014

  Un maus bluetooth… functionabil !!! :)

 • Perfu

  Reply Reply 16/11/2014

  Eu voi astepta pana de craciun , atunci voi gasi reduceri adevarate cum am gasit si in alti ani :)

 • Pit

  Reply Reply 16/11/2014

  la ce ora incepe BF la eMag?

Leave A Response

* Denotes Required Field