Ce trebuie sa faceti ca sa evoluati

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Dacă vreți să evoluați există o singură soluție. Citiți cărți. Cumpărați cărți de unde vreți. Priviți cartea cumpărată ca pe o investiție. Sunt multe cărți pe aici sau pe aici. A citi cărți este singura șansă spre evoluție. Vă recomand să luați notițe când citiți și să nu aplicați imediat ce v-a străfulgerat o idee. Citiți și la finalul cărții citite stabiliți un plan de acțiune. Eu când citesc am de multe ori senzația să mă ridic din pat și să mă apuc de treabă crezând că am înțeles ideea. Nu e bine. Citiți cartea până a capăt și abia vedeți cum puteți îmbunătăți lucruri. Analiză înaintea acțiunii. Asta e cheia :) Răbdați până la capăt și citiți. Cărți :)


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Ce trebuie sa faceti ca sa evoluati”

 1. Întrebare din pură curiozitate: foloseşti un eBook Reader ? Sau altfel spus, cum este experienţa citirii pe un eBook ? Mă refer la calitatea ecranului (eInk), mai apropiată de hârtia clasică. Sînt curios de părerea celor care folosesc în mod curent un eBook Reader (diagonală, calitatea textului, zoom, viteza de tranziţie a paginilor, autonomie, etc.).

  Răspunde
 2. Nu cred ca orice carte e utila de citit pentru a evolua. A fi selectiv in ce citești este important. Eu unul prefer sa iau versiunile online, pe Google Play fiind majoritatea si cu varianta in romana.

  Răspunde
 3. În momentul ăsta m-am apucat de citit două cărți din două motive:
  1. Sa îmi dezvolt stilul de scris.
  2. Am participat la un curs, la cursul respectiv am contribuit și eu indirect însă acum când l-am văzut gata consider că are mai multe părți teoretice decât practice. Așadar practica o am în minte însă caut o modalitate de a o implementa în curs în așa fel încât să ajungă ușor la toată lumea.

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend