Ce trebuie sa faceti ca sa evoluati

Dacă vreți să evoluați există o singură soluție. Citiți cărți. Cumpărați cărți de unde vreți. Priviți cartea cumpărată ca pe o investiție. Sunt multe cărți pe aici sau pe aici. A citi cărți este singura șansă spre evoluție. Vă recomand să luați notițe când citiți și să nu aplicați imediat ce v-a străfulgerat o idee. Citiți și la finalul cărții citite stabiliți un plan de acțiune. Eu când citesc am de multe ori senzația să mă ridic din pat și să mă apuc de treabă crezând că am înțeles ideea. Nu e bine. Citiți cartea până a capăt și abia vedeți cum puteți îmbunătăți lucruri. Analiză înaintea acțiunii. Asta e cheia :) Răbdați până la capăt și citiți. Cărți :)

4 comentarii la „Ce trebuie sa faceti ca sa evoluati”

 1. În momentul ăsta m-am apucat de citit două cărți din două motive:
  1. Sa îmi dezvolt stilul de scris.
  2. Am participat la un curs, la cursul respectiv am contribuit și eu indirect însă acum când l-am văzut gata consider că are mai multe părți teoretice decât practice. Așadar practica o am în minte însă caut o modalitate de a o implementa în curs în așa fel încât să ajungă ușor la toată lumea.

  Răspunde
 2. Nu cred ca orice carte e utila de citit pentru a evolua. A fi selectiv in ce citești este important. Eu unul prefer sa iau versiunile online, pe Google Play fiind majoritatea si cu varianta in romana.

  Răspunde
 3. Întrebare din pură curiozitate: foloseşti un eBook Reader ? Sau altfel spus, cum este experienţa citirii pe un eBook ? Mă refer la calitatea ecranului (eInk), mai apropiată de hârtia clasică. Sînt curios de părerea celor care folosesc în mod curent un eBook Reader (diagonală, calitatea textului, zoom, viteza de tranziţie a paginilor, autonomie, etc.).

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.