Ce aveți cu tinerii din ziua de azi?

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Observ că e o mică bătălie între generații. Nu ar trebui să existe. Pentru că ce voi posta mai  jos ar trebui să clarifice tot. Și ca să nu mai existe discuții legate de ”cum sunt românii”, ”cum dreg românii” etc. Facem o mică incursiune în istoria activă a românilor. Un pic mai mult de revoluție. Un pic mai mult de alte evenimente. Enjoy. Și atât.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Ce aveți cu tinerii din ziua de azi?”

  1. Cred ca acest mic conflict a fost cauzat in mod indirect. Nimeni nu cred ca isi doreste aparitia unei revolutii in adevaratul sens al cuvantului. Aceste “marsuri” sunt normale, nimeni nu-si doreste un conflict intern, ci dreptatea ce trebuie facuta. Sper sa nu se repete nimic din ceea ce e in video-ul de mai sus.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend