Giveaway: Câștigă o crema inteligentă de protectie solara SunBetter SPF68

În dorința de a oferi oamenilor frumusețe, îngrijire și sănătate în confortul de acasă, cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, aBeauty Clinique®, a lansat un nou magazin online dedicat exclusiv produselor și tratamentelor profesionale pentru acasă.

Este vorba despre magazinul online de creme și produse pentru îngrijire, aBeautyHome.ro.

Concept unic

Pe lângă produsele și tratamentele pentru acasă de îngrijire a pielii pe care le oferă un magazin online, aBeautyHome.ro are o întreagă echipă de peste 50 de specialiști formată din 10 medici, 20 de asistenți medicali terapeuți certificați și 20 de consilieri specializați care:

  • Îți vor face recomandări personalizate pe baza experienței reale
  • Îți vor efectua diagnostice online cu personal specializat
  • Îți vor oferi training și coaching de îngrijire al pielii 1 la 1
  • Îți vor crea un protocol unic de îngrijire, specific ție

Și ca să-ți dau un exemplu concret de ceva nemaivăzut, tocmai au lansat un tratament pentru piele cu CELULE STEM care este unic în România și îți permite să obții acasă niște rezultate profesionale similare cu cele pe care le obții într-o clinică de estetică.

Gândește-te numai ce ocazie bună să te îngrijești de acasă ai.

Mai ales că sunt foarte multe persoane care au investit mulți bani în sănătatea și frumusețea lor, au făcut diverse tratamente faciale, proceduri sau injectări estetice, iar acum riscă să arunce toate acele investiții pe apa sâmbetei pentru că momentan nu mai pot merge nicăieri.

E ca și cum ai muncit toată viața la un chip îngrijit, ai investit în el și brusc 3 luni te decizi să nu mai faci nimic. E păcat de timpul, banii și investiția făcută. De aceea, dacă ai posibilitatea, îți recomand să mergi la sigur cumpărând orice de pe aBeautyHome.ro.

Participă la concurs

Concursul se încheie pe data de 22 aprilie. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți.

După înscriere îți poți mări șansele de câștig prin diverse acțiuni. Acele acțiuni oferă un număr de șanse suplimentare care măresc probabilitatea de câștig, așa cum ați mai văzut deja cu siguranță și la alte concursuri desfășurate prin platforma King.

Dacă nu se încarcă formularul de înscriere de mai jos, apasă aici.

Despre crema de protectie solara inteligentă

Sunt 3 creme de protectie solara inteligentă SPF68 puse în joc. Aceste creme de protecție solară sunt produse de compania SkinBetter Science® și costă 297 lei bucata.

Față de alte creme de protecție solară, crema de protecție solară SunBetter Tone Smart SPF 68 nu îți face pielea albicioasă astfel încât să se vadă din spațiu că te-ai dat cu cremă de protecție solară :)

Apoi, e mai puternică decât o cremă de protecție solară obișnuită. Majoritatea cremelor de protecție solară au factor de protecție 50 (SPF 50). Această cremă de protecție solară are factor de protecție SPF 68 – mult mai puternic și capabil să te protejeze de razele nocive și radicalii liberi.

Crema este formată 100% din minerale active, ceea ce oferă tenului naturalețe și uniformitate (asemenea unui BB cream). În plus, este rezistentă la apă 80 de minute, iar cu o utilizare zilnică ce nu presupune expunere continuă la soare îți ajunge pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 3 luni.

Dacă vreți să vedeți cum se aplică, soția mea a realizat în videoclipul de mai jos acest pas la minutul 8:10. Am pus videoul de mai jos să înceapă fix la acea etapă.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.